Criminalul Jian Beniamin şi-a schimbat numele şi a devenit procesoman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beniamin Jian, un criminal în serie.
Beniamin Jian, un criminal în serie.

Jian Beniamin, condamnat pe viaţă pentru uciderea a cinci oameni, a formulat mai multe plângeri în instanţa Judecătoriei Deva. Într-unul dintre dosare, bărbatul încarcerat la Penitenciarul din Bârcea Mare a cerut dreptul de a primi cafea de la rudele lui venite în vizită la închisoare.

Hunedoreanul Jian Beniamin a acumulat în ultimii ani peste 100 de procese, intentate la instanţele din judeţ şi din ţară.

„Râmaru” de Hunedoara, omul care a ucis cinci persoane, vrea să se retragă în munţi

Beniamin Jian (Laichici), ucigaşul a cinci oameni, a cerut răzbunare în sala de judecată

Bărbatul, care şi-a schimbat recent numele în Beniamin Laichici, este încarcerat de la începutul anului 1995, după ce a ucis într-o singură zi cinci oameni. Plictisit de monotonia vieţii din puşcărie, Laichici s-a “metamorfozat” într-un procesoman înrăit. În prima lună a acestui an bărbatul a depus nu mai puţin de patru plângeri în instanţă, prin care speră să îşi rezolve problemele judiciare.

Istoricul crimelor

La 6 martie 1995, Beniamin Jian, atunci în vârstă de 41 de ani, a hotărât să îşi încheie conturile cu familia soţiei bănuită de infidelitate. A împrumutat o armă de vânătoare cu care a plecat din Deva la Abrud, în căutarea celor doi cumnaţi ai săi.

20 de ani de închisoare pentru "măcelarul" din Petroşani

Topul pedepselor pe care criminalii din judeţ le-au primit în acest an

Un criminal în serie a cerut să fie eliberat din închisoare pe motiv că şi-a lăsat gospodăria în paragină

Război în instanţă pe averea presupusului criminal: rudele unui octogenar acuzat de crimă îi cer daune de 100.000 de lei

L-a ucis pe unul dintre ei şi pe un vecin al acestuia, apoi, întors la Deva, l-a ucis pe cel de la care luase arma. Tot la Deva, în stradă, a zburat ţeasta unei prietene a soţiei sale şi a ciuruit un alt localnic, după care s-a predat poliţiştilor. A fost condamnat pe viaţă, însă ar putea fi eliberat în următorii zece ani, potrivit legii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite