Război în instanţă pe averea presupusului criminal: rudele unui octogenar acuzat de crimă îi cer daune de 100.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crima de care este acuzat Ioan Lupşa, un octogenar din Dobra, a declanşat o adevărată furtună în familia presupusului ucigaş. Rudele hunedoreanului arestat pentru că şi-ar fi ucis un nepot de 57 de ani, în bătaie, s-au luptat astăzi în instanţă, cu înverşunare, pe averea lăsată de acesta.

Rudele lui Iosif Lupşa îi cer acestuia daune morale de până la 100.000 de lei. „Nu ar trebui să se bată pentru averea bătrânului, care nici măcar nu e vinovat. Nu au existat martori ai crimei, iar Iosif are 80 de ani şi nici măcar nu îşi aduce aminte ce s-a întâmplat în acea noapte”, spune Emil Nicula, ginerele arestatului.

Un criminal în serie a cerut să fie eliberat din închisoare pe motiv că şi-a lăsat gospodăria în paragină

În timp ce Iosif Lupşa a fost adus în cătuşe în sala de judecată, neamurile bărbatului venite la proces îşi făceau deja planuri cum să îi împartă gospodăria, sperând ca judecata să se încheie cât mai repede. „Să nu dureze mult, pentru că într-un an doi, omul ar putea muri. Şi aşa este bolnav”, a spus una dintre rudele octogenarului.

Iosif Lupşa a fost reţinut în luna iunie a acestui an, fiind acuzat că şi-a ucis un nepot, lovindu-l în cap cu o scândură. Bărbatul nu a recunoscut crima. El a fost ridicat de poliţişti, direct de pe patul de spital, unde a ajuns după ce a fost bătut crunt, de un alt nepot al lui.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite