O deveancă a fost prinsă după ce a furat cosmetice în valoare de peste 150 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din municipiul Deva a fost pusă sub urmărire penală pentru infracţiunea de furt calificat. Femeia a fost oprită de aganii de pază ai unui hypermarket din localitate, în timp ce încerca să iasă din magazin cu mai multe produse de înfrumuseţare pe care le-a sustras de pe rafturi.

Pe fondul crizei, a crescut numărul furturilor din magazine. Potrivit poliţiştilor, sunt vizate cosmeticele şi băuturile alcoolice scumpe aflate pe rafturi. Ultimul astfel de incidnet a fost semnalat aseară, la un hypermarket din centrul municipiului Deva. 

Tinerii care au plecat la furat deghizaţi cu măşti Ku-Klux-Klan au ajuns după gratii

„ Noi am fost anunţaţi că o persoană de sex feminin a fost reținută de un agent de pază magazinului din Deva, deoarece a sustras de la raft produse cosmetice în valoare de peste 150 de lei, trecând de casele de marcat fără să achite contravaloarea acestora”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, reprezentantul IPJ Hunedoara.

Metoda „Ciungul“: 2.500 de lei lunar, leafă din cerşit

Femeia în vârstă de 29 de ani, din Deva, a fost pusă sub urmărire penală, pentru furt calificat. Pagubele produse de către deveancă au fost recuperate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite