Tinerii care au plecat la furat deghizaţi cu măşti Ku-Klux-Klan au ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au respins solicitarea de eliberare sub control judiciar, formulată de cei trei deveni reţinuţi în urmă cu două zile de procurori, după ce au dat o spargere la un magazin de electronice din centrul Devei. Dragoş Licurici, Florin Căldărar şi Marius Bălăcică au fost trimişi în arest.

Cei trei petroşeneni au închiriat un autoturism pentru a-l folosi la furat. „    În noaptea de 30 iulie, Dragoş Licurici şi Florin Căldărar au sustras trei monitoare LCD din incinta unui magazin de calculatoare situat pe B-dul Decebal din Deva, prin spargerea geamului. Pentru a nu lăsa amprente cei doi au folosit mănuşi, iar feţele le-au acoperit cu cagule albe confecţionate din bucăţi de pantalon decupate şi anume adaptate pentru a le ascunde identitatea”, a informat conduerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

În tot acest timp, ei au fost aşteptaţi de Marius Bălăcică. Tânărul parcase autoturismul în spatele blocului la parterul căruia se afla magazinul de calculatoare. „În aceeaşi noapte cei trei s-au întors în Petroşani, unde au vândut bunurile unei persoane necunoscute, care la rândul ei le-a înstrăinat. Poliţiştii au identificat cumpărătorii, iar monitoarele LCD sustrase au fost ridicate şi restituite părţii vătămate”, au mai informat reprezenanţii Parchetului.

Pentru infracţiunile de care sunt acuzaţi, hunedorenii riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 15 ani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite