Maşina de intervenţie a SMURD Vulcan a fost distrusă în urma unui accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Angajaţii SMURD Vulcan au fost lăsaţi fără autospecială şi vor fi nevoiţi să intre în concediu până când maşina va fi reparată, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier, în timpul unei intervenţii. Şoferul maşinii a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi după ce a lovit un alt autovehicul s-a răsturnat.

Maşina paramedicilor din Vulcan a fost aproape distrusă în urma unui accident rutier, petrecut ieri, iar angajaţii SMURD vor fi nevoiţi să intre în concediu, pentru câteva săptămâni, până la repararea ei.

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

ACCIDENT CU TREI VICTIME: Patru tineri au gonit spre moarte cu un Fiat

“Autovehicolul a intrat în coliziune cu un autoturism marca Opel în timp ce se deplasa la o intervenţie pe raza oraşului Uricani”, a precizat Dănuţ Mocanu, comandantul Poliţiei Uricani. În urma coliziunii nu s-au înregistrat răniţi grav. Autovehicolul SMURD s-a răsturnat în afara părţii carosabile, fiind avariat serios. 

Reprezentanţii SMURD au susţinut că până la repararea autospecialei, echipajul de la Vulcan va intra în concediu.
“Atâta timp cât va sta maşina în reparaţii, probabil într-o lună se va repara, colegii mei de la Vulcan vor intra în concediul lor legal pe care îl au de efectuat în acest an”, a declarat Petre Evesc, reprezentant SMURD, citat de Gazeta Văii Jiului.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite