Jaf cu repetiţie la o benzinărie din comuna Dobra: un casier a fost tâlhărit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat este căutat de poliţişti după ce a comis o tâlhărie în aceeaşi benzinărie din Dobra, unde în urmă cu aproximativ un an, un alt tânăr şi-a încercat norocul, jefuind-o pe casieră de suma de aproximativ 15.000 de lei.

Agresiunea s-a petrecut duminică dimineaţa, în jurul orei 6.00.
„În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere şi a audierii unui angajat al staţiei, care l-a surprins pe atacator in incinta benzinăriei, poliţiştii au stabilit faptul că suspectul, care avea faţa acoperită cu o cagulă, a folosit o bară din metal cu care l-a ameninţat pe angajat, cerându-i banii proveniţi din încasări.

Întrucât casierul a opus rezistenţă, între cei cei a avut loc o altercaţie în urma căreia suspectul a reuşit să sustragă o sumă de bani (aproximativ 800 de lei) şi să fugă”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În timpul altercaţiei dintre jefuitor şi angajatul benzinăriei, cel din urmă a fost rănit.

Casierul a ripostat şi l-a lovit pe atacator în zona feţei, dar nu l-a putut imobiliza. „Poliţiştii au stabilit deja un cerc de suspecţi şi analizează probele existente pentru a stabili identitatea autorului şi a posibililor săi complici”, a mai adăugat inspectorul Bogdan Niţu.

MAI CITEŞTE ŞI:

„Ninja” din Dobra a fost nemulţumit de sentinţa de opt ani de închisoare pentru jaf

Un criminal în serie a cerut să fie eliberat din închisoare pe motiv că şi-a lăsat gospodăria în paragină

Sentinţă finală în dosarul interlopilor cu epoleţi: „Spumă şi Bibanul” au intrat la apă

Jefuită cu o sabie
În luna august a anului trecut, un alt jaf s-a petrecut la aceeaşi benzinărie din Dobra. Cristinel Strian, numit şi „ninja din Dobra” după ce în urmă cu aproximativ un an, într-o noapte, a intrat înarmat cu o sabie artizanală în benzinăria Petrom şi a jefuit-o pe casieră de suma de 15.000 de lei, a fost reţinut, arestat şi apoi condamnat la opt ani de închisoare şi la plata unor despăgubiri de peste 10.000 de lei, pentru tâlhărie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite