„Ninja” din Dobra a fost nemulţumit de sentinţa de opt ani de închisoare pentru jaf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hunedoreanul Cristinel Strian a primit opt ani de închisoare pentru un jaf comis într-o benzinărie Petrom. Bărbatul închis la Penitenciarul Aiud a fost adus în cătuşe la Tribunalul Hunedoara, unde a contestat decizia prin care a fost condamnat de magistraţi.

Cristinel Strian, numit şi „ninja din Dobra” după ce în urmă cu aproximativ un an, într-o noapte, a intrat înarmat cu o sabie artizanală într-o benzinărie Petrom din comuna Dobra şi a jefuit-o pe casieră de suma de 15.000 de lei, a fost condamnat la opt ani de închisoare şi la plata unor despăgubiri de peste 10.000 de lei.

Bărbatul, încarcerat la Penitenciarul Aiud, a fost nemulţumit de sentinţa primită. În această dimineaţă, el a fost înfăţişat magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara, unde a cerut diminuarea condamnării. „Ninja din Dobra” este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru alte acte de violenţă şi pentru furt calificat.

După comiterea tâlhăriei, a stat ascuns timp de câteva zile, fiind dat în urmărire generală de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite