Hoţii de capace de canal au transformat străzile abia asfaltate în zone periculoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cartierul Micro 3 din Hunedoara, de unde au început asfaltările în municipiu, a fost lăsat fără o parte din zecile de capăace de canal montate recent de municipalitate. Hoţii au furat piesele din miljlocul aleilor, chiar dacă acestea erau prinse cu şuruburi de canale. Locatarii blocurilor sunt revoltaţi pe cei care le pun siguranţa în pericol. 

Hoţii de fier vechi au făcut prăpăd într-un cartier din municipiul Hunedoara. Mai multe caace de canal au dispărut în nopţile trecute, la scurt timp după ce au fost montate.

Străzi periculoase

În locul lor au rămas găuri cu diametrul de aproximativ jumătate de metru, şi cu adâncimea de peste un metru, pe fundul cărora bălteşte mizeria provenită de la reţeaua de canalizare. Hoţii au reuşit să fure capacele de fier şi fontă, chiar dacă acestea fuseseră prinse în şuruburi de gurile de canal.

SUBIECT CERUT DE CITITORI: Cantina groazei, din Hunedoara, va fi demolată

Fierarii transformă străzile din municipiul Hunedoara în capcane pentru şoferi

„Strada a devenit foarte periculoasă. După ce canalele au fost lăsate descoperite, ele nu au mai fost semnalizate. Este periculos atât pentru şoferi, cât şi pentru trecători”, este de părere Alin Dascălu, un locatar din zonă. Unele dintre gurile de canal au fost acoperite cu bucăţi de beton, care trebuie ocolite de maşini.

Complici cu hoţii

Reprezentanţii Poliţiei Hunedoara susţin că în multe din cazurile de furturi de capace de canal, hoţii beneficiază de complicitatea angajaţilor centrelor de colectare a fierului vechi, care primesc „marfa” deşi nu au voie să facă acest lucru.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite