FOTOGALERIE: Accident mortal pe calea ferată: un tren personal a lovit în plin o Dacia Logan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Zdrenghea, un hunedorean în vârstă de 63 de ani, a decedat pe loc după ce maşina pe care o conducea, o Dacia Logan, a fost izbită în plin de un tren personal. Accidentul s-a petrecut la intrarea în staţia CFR din municipiul Deva, autoturismul hunedoreanului fiind târât de tren pe o distanţă mai mare de 200 de metri.

CITEŞTE ŞI:

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

ACCIDENT CU TREI VICTIME: Patru tineri au gonit spre moarte cu un Fiat

„Când am ieşit din curba pe care o face linia ferată aici, l-am văzut pe şofer traversând la volan linia ferată, fără să se uite nici în stânga nici în dreapta. Aceasta chiar dacă semnalele acustice şi luminoase de la intersecţia drumului erau în funcţiune şi avertizau venirea trenului.

Locomotiva a intrat în plin în el şi unul din tampoanele ei a intrat prin maşină, iar trenul a târât caroseria pe cel puţin 200 de metri, până am reuşit să o opresc. Sunt devastat. Şi acum îmi tremură genunchii, pentru că nu am mai avut parte de un asemenea eveniment tragic în viaţa mea”, a declarat Mihai Comşa, mecanicul personalului care circula de la Săvârşin la Simeria.


Accidentul s-a petrecut în această după amiază, în jurul orei 14.00, în apropiere de gara Deva. Nicolae Zdrenghea, aflat la conducerea Daciei Logan, în care nu se mai afla niciun alt pasager, nu a ţinut cont de semnalizarea feroviară, iar autoturismul pe care îl conducea a fost lovit în plin de tren. Bărbatul a decedat pe loc, în urma unui traumatism craniocerebral.

image


Este al doilea accident mortal petrecut în decursul ultimelor două luni, în care au fost implicate un autoturism şi un tren. La mijlocul lunii mai, un bărbat şi o femeie au decedat imediat după ce autoturismul VW în care se aflau a fost acroşat de trenul Intercity Arad - Bucureşti. Accidentul s-a petrecut în zona staţiei CFR Simeria Veche, la intersecţia unui drum cu calea ferată.

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite