FOTOGALERIE: Accident mortal la Simeria Veche, produs de şoferul unui Citroen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajele SMURD şi ale Descarcerării au interveni aseară, în jurul orei 23.00 pentru a salva viaţa celor doi răniţi grav, prinşi între fiarele unui Citroen răsturnat pe marginea DN 7 Deva - Sibiu, în zona Simeria Veche. Autoturismul a ajuns în decor, în urma impactului cu un autotren şi apoi cu un autocar plin de călători.

Un grav accident rutier s-a petrecut aseară, în intersecţia dintre DN 7, Deva - Sibiu cu DN 66, în localitatea Simeria Veche. Un autoturism Citroen condus de un tânăr de 23 de ani, din Braşov, a fost izbit în plin de un autotractor şi apoi de către un autocar cu călălători.

"Şoferul maşinii Citroen nu a acordat prioritatea autotractorului la intrarea în intersecţie", a precizat Adriana Voina, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

ACCIDENT CU TREI VICTIME: Patru tineri au gonit spre moarte cu un Fiat

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

image
image

În urma impactului, Citroenul a fost proiectat în afara şoselei, iar cei trei pasageri din maşină au fost prinşi între fiarele ei. A fost nevoie de intervenţia Descarcerării pentru scoaterea răniţilor din autoturism.

"Salvatorii au găsit la locul impactului violent între un autoturism şi un autotren un decedat şi doi răniţi grav, toţi încarceraţi. Echipele de intervenţie au decuplat bornele bateriilor pentru a evita producerea unui incendiu, concomitent cu demararea manevrelor de salvare a persoanelor accidentate. 

Cei doi răniţi, aflaţi în stare gravă şi inconştienţi, au fost extraşi, după aproximativ 15 de minute de echipele de descarcerare au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor de prim ajutor şi a medicilor de la ambulanţă fiind transportaţi apoi la spitalul devean", a precizat locotenentul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

"Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei în vârstă de 48 de ani, din Braşov şi cu rănirea gravă a celorlalţi doi pasageri din autoturism", a declarat Adriana Voina. Cele două victime au fost transportate la spitalul din Deva.

image
image

Şoferul Citroenului va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite