FOTOGALERIE: UPDATE Dezastrul de pe DN 7 Deva – Arad, soldat cu patru răniţi grav, a fost provocat de un şofer adormit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul a fost blocat aseară pe Drumul Naţional 7 Deva – Arad, în urma unui accident grav de circulaţie petrecut, la ieşirea din municipiul Deva. Un microbuz de transport călători în care se aflau aproximativ 20 de persoane, s-a răsturnat într-o râpă după ce s-a ciocnit cu un Renault.

UPDATE:

Potrivit lui Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poiliţie Judeţean Hunedoara, dintre cele 16 persoane transportate la spital în urma accidentlui de aseară, de pe DN7, patru au rămas internate având răni grave.

"În urma investigaţiilor medicale, s-a stabilit bilanţul accidentului de la Mintia: patru răniţi grav (respectiv, şoferul autoturismului, Tibor K., care era singur în maşina şi se pare ca ar fi adormit la volan, şi trei pasageri din microbuz) şi 12 răniti uşor (toţi pasageri in microbuz)", a declarat Niţu.. 

Accident grav la ieşirea din municipiul Deva, în zona localităţii Mintia.

Potrivit poliţiştilor, şoferul unui Renault înmatriculat în Covasna, care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară fără să se asigure, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un microbuz de călători în care se aflau aproximativ 20 de persoane.

Accident spectaculos: Magistrală de gaz distrusă de şoferul unui VW Passat

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

ACCIDENT CU TREI VICTIME: Patru tineri au gonit spre moarte cu un Fiat

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

În urma impactului microbuzul s-a răsturnat într-o râpă, pe marginea şoselei.

image
image
image

Pasageri răniţi

„Un echipaj al Descarcerării a intervenit pentru scoaterea şoferului rănit din autoturism. Victima s-a ales cu răni grave şi a fost transportată la spital. Ceilalţi răniţi provin din microbuzul care s-a răsturnat”, a precizat locotenentul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

image
image

„În total, au fost peste zece răniţi, în urma accidentului, care au fost transportaţi la spitalul din Deva. Din primele cercetări, vina pentru producerea coliziunii o poartă şoferul maşinii angajate în depăşirea neregulamentară”, a declarat comisarul şef Dan Micu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara.

image
image

Traficul pe DN7 a fost restricţionat, poliţiştii îndrumându-i pe şoferii care tranzitează locul accidentului pe ruta ocolitoare Deva – Ilia.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite