Bunicul criminal a fost trimis în instanţă de familia Ellei de la „Dansez pentru tine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a avut loc prima înfăţişare în procesul în care Gheorghe Panduru a fost chemat să plătească daune pentru suferinţele pe care le-a provocat familiei câştigătoarei de la „Dansez pentru tine”. Bărbatul şi-a nenorocit rudele cu un topor şi o sticlă de acid sulfuric.

Gheorghe Panduru (67 de ani), bunicul Ellei Dumitru, adolescenta din Hunedoara care a câştigat competiţia „Dansez pentru tine”, a fost dat din nou în judecată de familia lui. Bărbatul condamnat la zece ani de temniţă după ce şi-a lovit soţia cu toporul în cap şi şi-a ars ginerele cu acid sulfuric nu vrea să le plătească acestora daune materiale de 110.000 de lei, pentru traumele provocate.

"Blestemul" din familia adolescentei câştigătoare la "Dansez pentru tine"

„Încă mă resimt după ce am fost ars pe picioare cu acid. Era să îmi pierd piciorul drept, pentru că nu mai circula sângele prin el”, a spus Sorin Dumitru, tatăl Ellei, prezent la proces. Instanţa a acordat un nou termen de judecată, la cererea lui Gheorghe Panduru, care şi-a concediat avocatul şi a solicitat timp pentru angajarea unui alt apărător.

El a mai cerut instanţei strămutarea procesului la Judecătoria Hunedoara, solicitare care va fi discutată la următorul termen de judecată, stabilit pe data de 10 februarie.

Află AICI povestea înfiorătoare a bunicului criminal!

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite