Autoturismul Poliţiei Rutiere Hunedoara a fost luat la ţintă de un şofer neatent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina Poliţiei a fost trasă pe linie moartă. ARHIVĂ D. G.
Maşina Poliţiei a fost trasă pe linie moartă. ARHIVĂ D. G.

Un tânăr de 27 de ani, din Hunedoara, şofer al unui Renault, a intrat în plin cu autoturismul pe care îl conducea într-o Dacia Logan cu care poliţiştii s-au deplasat pentru constatarea unui accident uşor.

Accidentul s-a petrecut aseară pe Calea Zarandului din municipiul Deva, la scurt timp după ce agenţii de circulaţie au ajuns la locul unui accident uşor.

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

ACCIDENT CU TREI VICTIME: Patru tineri au gonit spre moarte cu un Fiat

Tânărul aflat la volanul unui Renault a intrat neatent în intersecţie pentru a vira la stânga şi nu a mai putut evita coliyiunea cu autospeciala Serviciului Rutier Hunedoara.

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

“În urma impactului dintre cele două maşini, nu au rezultat victime. Autoturismul poliţiştilor avea semnalele luminoase în funcţiune, iar aceştia se aflau în faţa lui, efectuând măsurători.

Şoferul care a provocat tamponarea a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 1.360 lei și cu reținerea certificatului de înmatriculare întrucât nu a putut prezenta documentele de asigurare obligatorie”, a declarat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite