Fanii giurgiuveni ai Mădălinei Manole cer redeschiderea dosarului în cazul morţii artistei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii cântăreţei cer anchetatorilor să acorde o mai mare atenţie probelor şi declaraţiilor din dosar. Preşedintele fan clubului Mădălina Manole din Giurgiu şi alţi zece giurgiuveni se vor alătura fanilor din ţară într-un protest care se va desfăşura luni dimineaţă în faţa Tribunalului Bucureşti.

Fanii Mădălinei Manole nu au linişte şi cred că moartea artistei este încă suspectă. Cei mai mulţi nu cred varianta sinuciderii şi tocmai de aceea sunt dispuşi să ceară anchetatorilor redeschiderea dosarului.

Marian Zgorobete, preşedintele fan clubului Mădălina Manole din Giurgiu va merge luni la Bucureşti pentru a protesta în faţa tribunalului, alături de alţi fani din Giurgiu, dar şi din ţară.

CITEŞTE ŞI: Fanul numărul 1 al Mădălinei Manole: „Mormântul ei este cel mai urât din cimitir. De ce nu are grijă Petru Mircea?”

VEZI AICI: Părinţii Mădălinei Manole îşi vor putea ţine din nou nepoţelul în braţe

„Sunt multe semne de întrebare şi procurorii nu iau în calcul aceste aspecte. Noi nu învinovăţim pe cineva anume. Am avut acces la file din dosar şi sunt declaraţii contradictorii, trebuie să se facă ceva. Am făcut apel la toţi oamenii din ţară şi continui să fac acest lucru. Să ne unim şi să facem ceva”, a spus Marian Zgorobete pentru reporterii „Adevărul de Seară”.

Protestul fanilor artistei cu „părul de foc” este programat să înceapă la ora 8.00.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite