Părinţii Mădălinei Manole vor afla în mai puţin de o oră când îşi vor putea vedea nepotul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion şi Eugenia Manole
Ion şi Eugenia Manole

Astăzi, părinţii „fetei cu părul de foc” vor afla care este programul după care îşi vor putea vizita nepotul. Bunicii i-au pregătit micuţului o cameră în care să îl primească, iar familia Mădălinei este nerăbdătoare să petreacă timp cu copilul pe care artista şi l-a dorit 15 ani.

Petru Junior se va întoarce în braţele bunicilor din partea mamei sale, după un program bine stabilit, după cum vor decide magistraţii din cadrul Judecătoriei Buftea. Decizia finală în procesul privind copilul Mădălinei Manole va fi dată astăzi la ora 12.00. Părinţii artistei au decis să stea acasă şi să primească sentinţa dată de judecători.
La termenul de săptămâna trecută  al procesului, Petru Mircea, soţul artistei, a ajuns după terminarea şedinţei de judecată şi a depus împreună cu avocatul său, un document prin care declară că este de acord ca părinţii Mădălinei să-şi vadă nepotul. Ion Manole, tatăl fetei cu părul de foc a spus, pentru „Adevărul de Seară“, că apreciează gestul lui Petru Mircea, dar spune că ar fi putut să facă acest gest în faţa instanţei.
„E un gest frumos dacă a făcut asta, dar trebuia să vină în faţa sălii şi a judecătorului să fie mai credibil. Sunt sigur că după sentinţa care se va da pe 4 martie, Petru Mircea va face contestaţie şi atunci voi cere şi eu în mod oficial o anchetă socială să vedem condiţiile în care este ţinut nepotul nostru la Botoşani“, a spus tatăl artistei pentru „Adevărul de Seară” Giurgiu.
Ion Manole a mai spus că nu-şi doreşte altceva decât să intre într-o relaţie normală cu nepotul lor şi ca acesta să poată petrece timp cu familia mamei sale, Mădălina Manole.
Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Cântareaţa a fost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni. La finalul unei anchete care a durat mai multe luni de zile, procurorii au decis neînceperea urmăririi penale pentru omor în cazul acesteia.

Rămâi pe giurgiu.adevarul.ro ca să afli ce au decis magistraţii




Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite