EXCLUSIV/GIURGIU Fanul numărul 1 al Mădălinei Manole: „Mormântul ei este cel mai urât din cimitir. De ce nu are grijă Petru Mircea?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Zgorobete, preşedintele Fan Clubului Mădălina Manole din Giurgiu, a mers săptămâna trecută să aprindă lumânări la mormântul artistei, din Ploieşti, pentru prima dată de la moartea acesteia. Giurgiuveanul spune că s-a întors de acolo mai revoltat decât şi-a imaginat şi spune că mormântul acesteia este cel mai urât din cimitir.

„Este cel mai urât mormânt, nu mi-am imaginat că arată aşa. Frustratul de Petru Mircea ar trebui să facă ceva pentru a-i da respectul meritat chiar şi dincolo de moarte. Când am intrat în cimitir, mărturisesc faptul că am trecut pe lângă locul unde este îngropată Mădălina, fără să-mi dau seama că este al ei”, a spus Marian Zgorobete pentru „Adevărul de Seară”.

CITEŞTE ŞI: Fanii giurgiuveni ai Mădălinei Manole cer redeschiderea dosarului în cazul morţii artistei


Datoria de a se ocupa de mormântul artistei îi revine soţului acesteia, având în vedere că locul de veci a fost trecut pe numele ei. Părinţii nu pot interveni şi nu pot lua nicio măsură pentru a îmbunătăţi felul în care arată mormântul.
 „Am înţeles că Petru vrea să o ia de acolo şi să o ducă ba la Bucureşti, ba la Botoşani, nici el nu ştie de capul lui. Cert e că oriunde o va duce, noi, fanii vom merge după ea”, a mai declarat preşedintele fan clubului.

„E treaba mea cum arată mormântul soţiei mele”

Acesta spune că este gata să facă o campanie sau o chetă printre fanii Mădălinei pentru a-i face artistei un mormânt aşa cum ar trebui: „Dacă nu are posibilităţi să spună pentru că îi dăm noi, fanii. Am discutat cu firme şi deja am promisiuni de la oameni care sunt dispuşi să ajute. Pot face rost chiar şi de 10.000 de euro”.
Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole a spus pentru „Adevărul de Seară” că nu are de ce să dea explicaţii celor din jur despre felul în care arată mormântul soţiei sale.
„Nu e treaba nimănui de cum arată mormântul soţiei mele. Este cavoul soţiei şi mamei copilului meu. E ceva ce ţine de familie, sunt lucruri personale şi nu am de ce să le discut cu alţii. Aceşti aşa zis fani ar trebui să facă altceva pentru ea şi nu să comenteze acest aspect. Nu am de ce să discut şi să mă consult cu părinţii ei, este cavoul soţiei mele. La un an se face monumentul, dar eu ştiu mai bine ce am de făcut”, a spus Petru Mircea.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite