Dezbatere Adevărul. Ce credeţi despre modul în care conduc taximetriştii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma accidentului de ieri, în care un Jeep a „încălecat" un taxipe o stradă din Galaţi, prietenii de pe Facebook ai ziarului Adevărul din Galaţi s-au arătat total revoltaţi de modul în care şoferii taximetrelor îşi fac treaba. Credeţi că aceştia ar avea nevoie de o lege specială?

O clipă de neatenţie a cauzat ieri o catastrofă pe şosea. O maşină de teren marca Toyota s-a tamponat cu o Dacie Logan aparţinând unei firme de taxi. Maşina de teren, la volanul căreia se afla o femeie, circula pe strada Traian din Galaţi, este drum cu prioritate. Din partea dreaptă, de pe strada Vultur, a apărut brusc maşina de taxi. Şoferiţa a apăsat pedala de frână, dar n-a reuşit să prevină impactul.

Lovit violent, Toyota a derapat pe carosabil şi a zburat, la propriu, oprindu-se cu o roată în geamul Daciei. Asta a rezultat cel puţin din reconstituirea făcută de poliţiştii veniţi la locul accidentului, pentru că niciun martor nu a văzut momentul impactului. În ambele maşini se aflau doar şoferii.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV: Accident spectaculos în Galaţi. "Nu vă pot spune cum a ajuns Jeep-ul peste mine. Eu n-am văzut nimic" FOTO

Taximetrie cu dispecerate-fantomă. Vezi aici cum încalcă taximetriştii legea


Şoferiţa din Toyota, Angelica Roşu (40 ani), a fost transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Ea are traumatism la coloana cervicală şi contuzie toracică.

FOTOGALERIE

Click pe colajul foto pentru a vedea imagini de la accidentul din Galaţi

image


În urma acestui accident, zeci de persoane s-au arătat de-a dreptul oripilate de modul în care conduc taximetriştii.


Andreea Matei a comentat: „ Unii şoferi de taxi sunt ceva de speriat în trafic, încalcă orice regulă de circulaţie, cu gândul că mai prind şi alte curse, să nu piarda prea mult timp şi astfel se ajunge la aşa ceva...sper ca va plăti pentru ce a facut".
Pe de altă parte, Marian Medianu, un taximetrist gălăţean, a replicat:
„Intervin şi eu cu scuzele de rigoare....ameţitele din trafic trebuie să înţeleagă că noi...şoferii de taxi...nu ieşim să ne plimbăm pe stradă...ieşim să facem bani, asta este meseria noastră . Vouă dacă cineva v-ar închide uşa de la birou e acelaşi lucru cu a ne bloca nouă o intersecţie...de aia suntem mai recalcitranţi câteodată. Cât despre accident...aşa e presa asta din România....îşi dă cu presupusul...băiatul acela nu îşi aminteşte cum s-a întamplat accidentul...şi nici martori nu sunt".

Credeţi că şoferii de taxi ar trebui să se supună unei legi speciale?

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite