EXCLUSIV: Accident spectaculos în Galaţi. “Nu vă pot spune cum a ajuns Jeep-ul peste mine. Eu n-am văzut nimic” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină de teren a făcut praf o Dacie Logan care circula în regim de taxi. În urma primelor verificări, poliţia susţine că vinovat de accident ar fi fost şoferul de taxi, care nu ar fi acordat prioritate.

O clipă de neatenţie a cauzat azi o catastrofă pe şosea. O maşină de teren marca Toyota s-a tamponat cu o Dacie Logan aparţinând unei firme de taxi. Maşina de teren, la volanul căreia se afla o femeie, circula pe strada Traian, care este drum cu prioritate. Din partea dreaptă, de pe strada Vultur, a apărut brusc maşina de taxi. Şoferiţa a apăsat pedala de frână, dar n-a reuşit să prevină impactul.

Lovit violent, Toyota a derapat pe carosabil şi a zburat, la propriu, oprindu-se cu o roată în geamul Daciei. Asta a rezultat cel puţin din reconstituirea făcută de poliţiştii veniţi la locul accidentului, pentru că niciun martor nu a văzut momentul impactului. În ambele maşini se aflau doar şoferii.

FOTOGALERIE

CLICK PE COLAJ PENTRU A VEDEA GALERIE FOTO

image


„Cercetările la faţa locului au arătat că taximetristul nu s-a oprit la semnul STOP. Nu s-a asigurat la intrarea în intersecţie că nu vine nimeni şi a virat la dreapta. Atunci a fost lovit de maşina doamnei, care circula pe drum principal", a declarat agentul şef adjunct Cornel Păduraru, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Galaţi.


Paradoxal, tocmai taximetristul din vina căruia s-a produs accidentul a scăpat fără nicio zgârâietură. S-a lovit totuşi un pic la cap şi nu-şi amintea nimic din cele întâmplate.
„Nu vă pot spune cum a ajuns Jeep-ul peste mine. Eu n-am văzut nimic. Veneam la vale şi conduceam cu viteză mică. N-am observat nicio maşină în stânga mea ", a declarat Florin Gheorghe, şoferul Daciei, înainte de a fi dus la spital pentru investigaţii.


Şi şoferiţa din Toyota, Angelica Roşu (40 ani), a fost transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Ea are traumatism la coloana cervicală şi contuzie toracică.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite