GALAŢI Se circulă pe drumurile naționale! Probleme pe drumurile judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe drumurile naționale se circulă în condiții de iarnă.
Pe drumurile naționale se circulă în condiții de iarnă.

Excepție fac DN 24 Galați-Cuca-Bârlad și DN 25A Hanu Conachi - Nănești, care sunt în continuare închise. Utilajele de deszăpezire acționează cu greutate pe drumurile județene. Nouă bolnavi din nordul județului nu au putut fi preluați de ambulanțe din cauza șoselelor înzăpezite.

Potrivit surselor din cadrul IPJ Galați, toate tronsoanele de drumuri naționale aflate pe teritoriul județului sunt în prezent deschise circulației rutiere. Excepție fac două drumuri, respectiv DN 24 Galați-Cuca-Bârlad și DN 25A Hanu Conachi - Nănești, care sunt în continuare impracticabile.

La polul opus, se află drumurile județene, aflate încă sub asediul zăpezii. 31 de astfel de artere erau închise la ultima raportare a ISU Galați, utilajele de deszăpezire făcând cu greu față condițiilor meteo și lipsei carburantului.

Citește și: Deszăpezirea drumurilor din județ este pusă în pericol de lipsa banilor de motorină și de vremea rea

Bolnavii din localităţile gălăţene izolate au rămas fără medici şi fără medicamente

Află de aici ce trebuie să faci ca să nu rămâi înzăpezit dacă pleci la drum!

Din cauza șoselelor blocate de nămeți din nordul județului, ambulanțele solicitate să intervină la persoane cu probleme de sănătate nu pot să ajungă la pacienți.

"Astăzi dimineață aveam nouă astfel de cazuri în localități din zonele Tecuci, Berești, Tg. Bujor, Drăgușeni. Nu sunt cazuri foarte grave și se lucrează în prezent la drumuri ca să îi preluăm și să îi transportăm la spital", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Județean de Ambulanță.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite