VIDEO-"Cascadorul" Skypici, prezentat în premieră de "Adevărul", va fi vedetă pe Discovery

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul canal de televiziune va difuza un scurt-metraj cu acesta pe de 27 septembrie.  Prima promovare media a tânărului „cascador" gălăţean a fost făcută anul trecut de cotidianele „Adevărul" şi „Adevărul de Seară".

Discovery a făcut filmările luna trecută, la Galaţi, în condiţii extrem de dificile, pe o caniculă aproape insuportabilă.

Un gălăţean se aruncă de pe clădiri în Londra. Află aici de ce! - VIDEO

Sorin Avram, cameramanul care a realizat materialul, spune că a fost mai uşor să filmeze decât să vorbească.

„Pentru acest material am filmat aproximativ şase ore, într-o căldură de peste 30 de grade. A fost infernal, mai ales pentru el. Mai greu a fost să vorbim. Aveam impresia că vorbesc cu un şcolar care a fost prins cu lecţia neînvăţată. Când însă a fost vorba de sărit peste clădiri, nu a mai fost nicio problemă", a spus acesta.

Florin Mârza-unicul gălăţean în viaţă cu statuie în Centru

Scurt metrajul va fi difuzat de Discovery pe data de 27 septembrie, la ora 22.00.

VIDEO-Parkour în picioarele goale prin zăpadă

Florin Mârza (22 ani), sau Skypici, cum este cunoscut în lumea „traceurilor", este unul dintre cei mai buni practicanţi de parkour (acrobaţii libere, pe obstacole diverse) din ţară şi a reuşit, în cei şase ani de când practică acest sport, performanţe senzaţionale, prezentate în exclusivitate de „Adevărul de Seară".

„A fost o experienţă extraordinar de plăcută. Am mers şi am filmat prin tot oraşul. Au văzut materialele apărute despre mine şi au decis că merit şi eu un loc printre românii merituoşi", a spus Skypici.

VIDEO Omul păianjen de Galaţi, erou pe internet

De altfel, pentru o vreme, ca recunoaştere a performanţelor la care a ajuns, o companie multinaţională cu nume sonor, care promovează practicanţii sporturilor extreme din România, i-a ridicat o statuie în faţa Hotelului Dunărea. Acum, statuia a ajuns în curtea interioară a unui bloc din Galaţi

No title

Parkour este o disciplină fizică, care se concentrează pe mişcarea eficientă, neîntreruptă peste, pe sub, în jurul şi chiar prin obstacole (atât naturale, cât şi artificiale).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite