VIDEO/Baschet Club Star Bucureşti- Phoenix Galați 73-86

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a pierdut la masa verde, scor 0-20, meciul cu Baschet Club Star, din cauza folosirii unei sportive fără drept de joc, formația Phoenix Galați a venit în Capitală decisă să învingă la o diferență cât mai mare, pentru a-și asigura un coșaveraj favorabil în partidele directe.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI

Phoenix s-a impus mai greu decât o arată scorul final, 83-76.

Iulia Răileanu, 32 de puncte marcate, Teodora Neagu, autoare a 14 puncte, și Irina Vasilache, ultima reușind 11 puncte, au fost principalele realizatoare din tabăra formației din Galați. În clasament, lider este Olimpia, iar Baschet Club Star și Phoenix sunt la egalitate, însă gruparea din Capitală este avantajată de coșaveraj.

CITIŢI ŞI:

La doar 15 ani, Iulia Răileanu este noua vedetă a baschetului românesc

Să ducem copiii la sport!

Florin Nini, omul care respiră baschet

Primele două sferturi ale meciului dintre Baschet Club Star și Phoenix Galați au aparținut oaspetelor, care au intrat la cabine cu un ecart de 16 puncte, scor 47-31.

După pauza mare, jucătoarele alb-roșii au propus o defensivă combinată, la care adversarele nu prea au găsit răspuns, astfel că elevele antrenate de Doru Neagu au redus din diferență, scor 53-63, cu zece minute înainte de final. Amfitrioanele s-au apropiat de adversare, profitând și de faptul că Iulia Răileanu a comis, înainte de ultimul sfert, patru greșeli persoanele, fiind la un pas de eliminare.Mihaela Nemil a avut șansa de a aduce echipa Baschet Club Star la numai șase puncte de adversare, însă, după ce a trecut de Vasilica Cuzic, jucătoarea alb-roșiilor s-a precipitat și nu a reușit să finalizeze.

La faza imediat următoare, Irina Vasilache a marcat din spatele semicercului și a redat încrederea colegelor sale, care s-au impus, la final, cu scorul de 83-76.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite