O motocicletă Kawasaki, făcută praf de o Dacie. Şoferul nevinovat este internat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în această după-amiază pe strada Domnească, chiar în apropiere de sediul Poliţiei Rutiere. Femeia de 26 de ani, care se afla la volanul Daciei, îşi căuta un loc de parcare şi n-a observat vehiculul pe două roţi.

Deşi purta cască de protecţie şi respecta regulile de circulaţie, şoferul unei motociclete Kawasaki, cu numere de Vaslui, n-a scăpat nevătămat în trafic.Bărbatul de 26 de ani a fost rănit grav la picior, fiind dus de urgenţă la spital.

Cercetările preliminare arată că de vinovată de accident se face şoferiţa Daciei. Tânăra, care încerca să-şi parcheze maşina pe marginea drumului, nu s-a asigurat înainte de a vira la stânga, provocând nenorocirea.

„Femeia de 26 de ani conducea o Dacia Logan pe strada Domnească, dinspre Basarabiei către parcul CFR. La intersecţia cu strada Episcop Melchisedec Ştefănescu, a efectuat un viraj la stânga pentrua intra în parcare, fără a acorda prioritate motocicletei Kawasaki, condusă regulamentar de sens opus", a declarat Aureliu Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Episcop Melchisedec Ştefănescu este o stradă cu un istoric bogat în accidente rutiere.

Citeşte despre şi despre alte tamponări produse acolo:

EXCLUSIV: Accident spectaculos în Galaţi. "Nu vă pot spune cum a ajuns Jeep-ul peste mine. Eu n-am văzut nimic" FOTO

FOTO/Vlad Vasiliu, directorul Teatrului Dramatic Galaţi a fost implicat într-un accident rutier. A distrus două maşini în valoare de peste 70.000 de euro

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite