FOTO/Vlad Vasiliu, directorul Teatrului Dramatic Galaţi a fost implicat într-un accident rutier. A distrus două maşini în valoare de peste 70.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Vasiliu, directorul Teatrului Dramatic „Fani Tardini" din Galaţi a fost implicat într-un accident rutier în această dimineaţă, în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani a suferit traumatisme minore.

Evenimentul a avut loc la intersecţia străziulor Traian cu Episcop Melchisedec Ştefănescu. Din primele cercetări ale Poliţiei Rutiere, vinovat pentru producerea accidentului este chiar Vlad Vasiliu.

FOTOGALERIE
Vezi aici cum arată maşinile după accident. Click pe colaj

image

„Conducătorul autoturismului Hyundai (n.r. Vlad Vasiliu) circula dinspre strada Domnească înspre strada George Coşbuc, iar la intersecţia Străzii Traian cu Episcop Melchisedec Ştefănescu, nu a respectat indicatorul STOP şi a intrat în coliziune cu celălalt autoturism, care se deplasa regulamentar. În urma evenimentului rutier, şoferul autoturismului care circula regulamentar a fost rănit uşor", a declarat cms. Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.


La testarea cu aparatul etilotest a reieşit că cei doi conducători auto nu consumaseră băuturi alcoolice.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV: Accident spectaculos în Galaţi. "Nu vă pot spune cum a ajuns Jeep-ul peste mine. Eu n-am văzut nimic" FOTO

FOTOGALERIE

CLICK PE COLAJ PENTRU A VEDEA GALERIE FOTO

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite