Micuţul ucis de italianul Giuseppe Finocchiaro a fost adus acasă: “Dragostea vieţii mele este moartă. Copilul meu este în sicriu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al băieţelului de un an şi jumătate a fost astăzi adus în localitatea Vădeni, din judeţul Brăila, iar luni va fi înmormântat. Viaţa copilului a fost curmată în mod tragic chiar de tatăl său, Giuseppe Finocchiaro, un italian care după ce şi-a înjunghiat de două ori concubina, şi-a luat copilul în braţe şi s-a aruncat în gol de la etajul nouă.

Felicia Tiron, cea care a fost înjunghiată de italian înainte ca acesta să sa se arunce de la geam cu tot cu copil, este în stare de şoc.

Femeia nu poate să accepte că băieţelul ei este mort. “Sunt terminată. Nu ştiu ce este cu mine. Dragostea vieţii mele este moartă. Copilul meu este în sicriu. Nu mai pot”, spunea femeia, urlând de durere.

Deşi iniţial a supravieţuit căderii de la mai bine de 30 de metri înălţime, trupul firav al băieţelului nu a rezistat şocului. În jurul orei 22.30, medicii au declarat decesul lui micuţului. Cauza: stop cardio-respirator.

Tragedie la Constanţa: Un italian şi-a înjunghiat concubina şi s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe GALERIE FOTO

Constanţa: Motivul gestului şocant al italianului care s-a aruncat de la etaj cu fiul în braţe: apa plată!

Micuţul Giusepe Finocchiaro a murit azi-noapte la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Constanţa.

Înmormântarea va avea loc luni la cimitirul din localitatea Vădeni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite