Povestea unui francez la Galaţi/Jefuit de două femei: amanta şi Justiţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul a respins cererea tomnatecului cuceritor francez pe care fosta lui iubită l-a uşurat de respectabila sumă de 195.000 de euro. Claude Poujol ( 62 de ani) a dat-o în judecată pe Diana Alexandra Hatvani în speranţa că îşi va recupera banii pe care i-a transferat în contul acesteia pentru cumpărarea unui apartament.

Citiţi şi:

Galaţi: Două jafuri la aceeaşi oră

Povestea demnă de un film a francezului Claude Poujol (62 de ani) la Galaţi s-a încheiat prost pentru vârstnicul amorez.

Bărbatul venise la Galaţi în 2009 la insistenţele Dianei Hatvani (23 de ani), pe care a cunoscut-o în barul «La Jonquera Madam's Club» din Spania şi care i-a devenit iubită după doar câteva întâlniri.

Planul lui Claude Poujol era să îşi întemeieze o familie alături de iubita sa, cu 40 de ani mai tânără.

Îndrăgostit ca un adolescent, el s-a lăsat convins să transfere 195.000 de euro în contul tinerei, care după ce s-a văzut cu banii, dusă a fost.

„Voiam să cumpărăm un apartament de 95.000 de euro, cu trei camere, cu vedere la Dunăre, să ne deschidem propria afacere, mai exact o agenţie imobiliară, să cumpărăm un jeep. Încercam să formăm un cuplu, o familie. Aveam încredere oarbă în ea", a declarat Claude Poujol.

UPDATE: Jaf armat la Galaţi la o filială Bancpost-Totul a durat doar două minute

După ce s-a dezmeticit, bărbatul a formulat plângere penală la Poliţie pentru înşelăciune, dar a deschis şi o acţiune civilă în justiţie, prin care a cerut să-i fie returnaţi banii.

"Dosarul este în curs de cercetare la Serviciul Fraude. S-au întreprins măsuri de localizare a fetei, care este în prezent dispărută, dar şi de indisponibilizare a unui apartament, pe care l-a cumpărat pe numele unei rude, pentru recuperarea prejudiciului", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Cristina Tatulici.

I-a lăsat bani de avion

Procesul deschis de Claude Poujol la Tribunalul Galaţi s-a finalizat zilele trecute.

Primar condamnat la 11 ani de puşcărie pentru înşelăciune

Judecătorii i-au respins cererea francezului pentru simplul motiv că nu a avut bani să plătească taxa de timbru, a cărei valoare se ridică la 12.359 de lei, adică aproape 3.000 de euro.

„Este lefter. Eu l-am apărat fără nici un ban. Până la urmă am reziliat contractul cu el pentru că a promis că vine în luna aprilie să îmi aducă dovada că este pensionar în Franţa, dar nu a mai venit. Putea plăti cu 1.000 de euro mai puţin, dacă dovedea că este pensionar dar nu a mai venit deloc", ne-a declarat avocata Doina Udrescu.

Claude Poujol rămâne astfel cu amintirea amară a unei ţepe de aproape 200.000 de euro de care până una alta se bucură nederanjată o tânără fără scrupule.

Triplă escrocherie cu locuinţe ANL şi fonduri europene

Diana Hatvani a dat totuşi dovadă de „generozitate" lăsându-i francezului în cont suma de 2.000 de lei ca să îşi poată cumpăra bilet de avion spre Franţa.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite