Jaf armat la o bancă din Galaţi. Atacatorul a plecat cu 8.000 de lei şi 2.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jaf armat la o bancă din Galaţi. În jurul orei 14.15 o persoană mascată şi înarmată a intrat într-o agenţie  Bancpost din centrul oraşului Galaţi şi a ameninţat-o pe casieră cu o armă.Din primele informaţii se pare că atacatorul nu a tras niciun foc de armă şi nu există răniţi. Poliţiştii au început o anchetă pentru identificarea autorului.Banca nu era păzită, deşi are contract cu o firmă de pază şi protecţi

UPDATE: În jaful armat de la Bancpost, casierele sunt suspectate de complicitate

În acest moment 15 jandarmi sunt prin cartier şi pe străzile din zona băncii pentru a obţine informaţii despre atacator.

Toate ieşirile din Galaţi sunt verificate de forţele de ordine. În acest sens se încearcă blocarea tentativeI ca autoriii jafului să fugă în Republica Moldova.

Nu este  primul jaf la o bancă în municipiul Galaţi. Pe 5 octombrie 2009, doi indivizi cu cagule şi înarmaţi au furat aproximativ 100.000 de lei de la o filială BRD din Galaţi. Cei doi l-au imobilizat pe paznicul unităţii şi le-au ameninţat cu o armă pe cele două angajate ale băncii. Autorii jafului nu au fost nici până în prezent identificaţi. Filiala BRD este situată pe strada Portului, într-o zonă circulată din central oraşului Galaţi.

Craiova: Spărgătorii ATM-ului de la Spitalul Nr. 2, de negăsit

Craiova: Bancomat spart chiar lângă Curtea de Apel Craiova

Citiţi despre jaful de la filiala BRD din Timişoara:

Jaf la filiala BRD Timişoara din Calea Aradului

Surprize de proporţii în jaful de la BRD Timişoara: camerele video erau oarbe, iar pistolul era de jucărie

Mai citiţi şi:

Braşov: Tentativă de jaf armat într-un sediu BRD

Braşov, judeţul crimelor perfecte: Jaful armat de la casa de schimb

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite