Falsurile lui Boldea urmau să arunce PSD în stradă, pe baza a doi moştenitori inventaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul organizaţiei judeţene  Galaţi a PSD. Boldea a încercat să fure clădirea cu sprijinul a doi doi indivizi transformaţi, cu acte de identitate false, în moştenitori
Sediul organizaţiei judeţene Galaţi a PSD. Boldea a încercat să fure clădirea cu sprijinul a doi doi indivizi transformaţi, cu acte de identitate false, în moştenitori

Stupefiant, sediul organizaţiei judeţene a PSD Galaţi era pe cale să  fie „proprietatea" reţelei infracţionale conduse de deputatul Boldea. Potrivit procurorilor, Boldea şi complicii lui au fabricat doi moştenitori pentru imobilul din strada Domnească nr.55 (aflat în buricul târgului, peste drum de Prefectură).

Persoanele INVENTATE  de Boldea se numesc Virgil şi Iulian Melisato şi, conform actelor depuse de avocatul-deputat la dosarele prin care încerca să obţină proprietatea asupra amintitului imobil, sunt fiii defuncţilor Gherghina şi Panaite Melisato. Aceştia din urmă au avut în proprietate imobilul până la naţionalizare, iar despre ei se ştia că nu aveau moştenitori.

„Greşit!", a concluzionat deputatul Boldea, care, în doi timpi şi trei mişcări a "fabricat" defuncţilor doi fii: Virgil şi Iulian Melisato! Aceştia, în fapt doi indivizi a căror identitate nu a fost încă aflată de anchetatori, au mers la diverse notariate pentru a-l împuternici pe Boldea să le apere interesele, prezentând copii legalizate după certificate de naştere făcute la biroul notarial Costică Hogaş.

Surpriză! Verificările ulterioare au arătat că la respectivul notariat nu se făcuseră de fapt niciun fel de copii legalizate după certificatele de naştere amintite, la numere înscrise pe acte (falsificate, deci, de Mihai Boldea) figurând legalizarea unor acte care nu avea nicio legătură cu Virgil şi Iulian Melisato (nişte traduceri). Ulterior, s-a descoperit că absolut toate actele depuse în acest dosar de retrocedare erau de fapt falsificate în numele mai multor notari.

„Buba" s-a spart în momentul în care Boldea s-a prezentat cu cei doi moştenitori la notarul Cornel Claudiu Marina care, înainte de a efectua legalizarea unei declaraţii pe numele lui Virgil Melisato, realizând că acest este mult mai tânăr decât reieşea din actul de naştere, a verificat telefonic dacă actele legalizate prezentate chiar erau întocmite de notarii care, în aparenţă, le semnaseră. Asttfel a descoperit că totul era o mare escrocherie şi a anunţat Poliţia.

„Este stupefiant la ce nivel de golănie a putut ajunge un membru al Parlamentului României", ne-a declarat, după ce a aflat povestea cu sediul PSD, Claudiu Brânzan, purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene Galaţi.

CITEŞTE ŞI

Creşterea şi descreşterea carierei deputatului Mihai Boldea, avocatul interlopilor

Astăzi, deputatul Boldea este citat la DIICOT şi la DNA pentru audieri. Vezi ce poate păţi dacă nu se prezintă

Procurorii DIICOT îl acuză pe deputatul Boldea de comiterea a 10 fapte penale deosebit de grave

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite