Galaţi: Martori aduşi cu Poliţia în cazul locotenentului lui Sergiu Băhăian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul penal al lui Valentin Şlepac, locotenentul deja celebrului interlop sadic Sergiu Băhăian (acuzat de uciderea mai multor oameni ai străzii, cărora le folosea datele de identitate pentru a înşela diverse societăţi) bate pasul pe loc de luni bune. Martorii refuză sistematic să se prezinte la audieri, sub pretextul că se tem că reţeaua interlopă ar putea să îi pedepsească.

La ultimul termen de judecată, consumat zilele trecute, Judecătoria Galaţi a luat decizia să citeze cinci martori din dosar cu mandate de aducere, ceea ce înseamnă că ei vor fi aduşi de poliţişti pentru a spune ce ştiu în legătură cu "afacerile" derulate de Valentin Şlepac.

Mama fostei Miss Galaţi '95: "Sergiu Băhăian mi-a ucis fata, cu complicitatea medicilor englezi!"

Şlepag este autorul celei mai mari evaziuni fiscale din ultimii 20 de ani la Galaţi, suma deturnată de la bugetul de stat (impozite şi taxe neplătite) depăşind patru milioane de euro.

Constănţean la origine, Şlepac a înfiinţat la Galaţi firma SC Dezmembrări Impex SRL, care se ocupa cu achiziţionarea de resturi metalice reciclabile.

Omul a strâns o avere, vânzând mii de tone de fie vechi, fără să plătească TVA şi impozit pe profit.

EXCLUSIV/Clanul mafiot al lui Băhăian a lovit şi la Galaţi!

Afacerile ilegale s-au derulat în perioada 2001-2006 şi au presupus şi folosirea unor „patroni de paie", în fapt boschetari care ocupau funcţia de administrator doar de formă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite