Mama fostei Miss Galaţi '95: "Sergiu Băhăian mi-a ucis fata, cu complicitatea medicilor englezi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Mădălinei Dorin aşteaptă de opt ani să se lămurească misterul morţii fetei ei. Mădălina Dorin a fost „Miss Galaţi" în 1993, iar în 1995 a participat la un concurs naţional de „miss" sponsorizat de Sabina Product, firma lui Băhăian.

Citiţi şi:

EXCLUSIV/Locotenentul lui Băhăian a dat o ţeapă de 3 milioane de euro la Galaţi

Profesoara Maria Petcu, fost cadru universitar în cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" Galaţi, îl acuză pe deja celebrul Sergiu Băhăian că a folosit numele fiicei sale pentru înfiinţarea de firme fictive şi apoi a ucis-o.

Maria Petcu, mama Mădălinei Dorin, vine cu o poveste incredibilă despre acţiunile care au condus la destinul tragic al fiicei sale.

De la succes către moarte

Tânăra avea un viitor promiţător în modeling după ce în 1993 a primit titlul de „Miss Galaţi", pentru ca peste doi ani să fie selectată la un concurs naţional de miss sponsorizat de Sabina Product, care pe atunci aparţinea controversatului Sergiu Băhăian.

Şapte ani mai târziu, pe 23 noiembrie 2003, Mădălina, alintată „Mady" de familie şi prieteni, murea în condiţii suspecte într-un spital din Anglia.

Practic, după câte spune familia, Mădălina a mers la spital cu o migrenă şi a fost lăsată să moară de cadrele medicale din spitalul unde fusese internată.

Soţul său, Andrew Benson, s-a judecat timp de şapte ani cu Kettering General Hospital şi a cheltuit 100.000 de lire sterline pentru a demonstra că viaţa Mădălinei putea fi salvată.

Soţul gălăţencei a reuşit să-i determine pe doi dintre medicii care au îngrijit-o pe Mădălina să recunoască că au comis greşeli grave în timpul tratamentului.

Verdict: eroare medicală

Deşi prezenta simptomele unei insuficienţe renale, doctorii au ales să le ignore, dar fatal i-a fost faptul că nu i s-a administrat la timp oxigenul de care avea nevoie, după cum a recunoscut una din asistentele de la Kettering General Hospital, şi nici nu a fost mutată la terapie intensivă.

La sfârşitul procesului, chiar preşedintele instanţei, Tom Osborne, a declarat că sistemul de sănătate britanic a fost incapabil să îi ofere Mădălinei tratamentul necesar pentru a-i salva viaţa.

Mădălina Dorin a devenit foarte cunoscută în Anglia după ce în anul 2000 a înfiinţat o comunitate on-line pentru românii din diaspora, iar apoi a reprezentat timp de doi ani presa românească din ţara de adopţie la Forumul Presei Româneşti de pretutindeni.

Un roman despre viaţa Mădălinei

Mama fostei miss Galaţi crede totuşi că în spatele morţii lui Mady stă o reţea criminală.

Gălăţeanca susţine că Sergiu Băhăian a regizat din umbră moartea fiicei sale după ce în prealabil s-a folosit de numele ei pentru a da o aparenţă de legalitate afacerilor în care era implicat.

„Sergiu Băhăian nu a omorât numai patroni boschetari, ci şi o parte dintre fetele care au participat la concursuri de miss. Le-a căsătorit în străinătate, le-a pus în spate firme grele, cu afaceri de export şi apoi le-a omorât. Sergiu Băhăian mi-a ucis fata, cu complicitatea medicilor englezi!", ne-a declarat Maria Petcu.

Acum profesoara scrie un roman despre tot ceea ce a aflat în legătură cu dispariţia fostei miss Galaţi şi vrea ca banii obţinuţi din vânzarea cărţii să îi folosească la continuarea cercetărilor.

Îi făcea patroni şi apoi îi omora

Sergiu Băhăian a devenit cunoscut după ce a ucis patru persoane prin cruzimi fără margini. El le obliga să înghită alcool şi pastile de diazepam, după care le îngropa de vii sau le arunca în Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Victimele erau persoane fără familie, pe care le folosea ca paravan pentru a-şi ascunde afacerile ilegale, după care scăpa de ei.

Unul dintre locotenenţii săi este Valentin Şlepac, care deţinea firma SC Dezmembrări Impex SRL Galaţi, prin intermediul căreia a ţepuit statul cu peste 9,2 milioane de lei.

Alte trei presupuse victime ale reţelei de crimă organizată puse pe picioare de Sergiu Băhăian sunt de negăsit.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite