FOTOGALERIE / Galaţi: Jules Verne ajunge la cititori printre troiene!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşteptarea a meritat! Într-un tarziu au ajuns şi ziarele! Foto:Corina Tătaru
Aşteptarea a meritat! Într-un tarziu au ajuns şi ziarele! Foto:Corina Tătaru

Unii gălăţeni au aşteptat chiar şi o oră în faţa chişcurilor pentru a prinde primul număr din „Insula misterioasă". Acolo unde ziarul cu carte a ajuns la timp, acesta s-a epuizat în doar câteva minute.

GALERIE FOTO AICI

Nu rataţi:

Constanţa: Jules Verne a învins troienele

Braşovenii au înfruntat frigul şi nămeţii pentru cartea „Insula Misterioasă“, de Jules Verne

Încă de la primele ore ale dimineţii, gălăţenii au luat cu asalt chioşchiurile de difuzare a presei pentru a fi siguri că-şi vor putea completa colecţia „ cărţilor de la Adevărul" cu cel de-al doilea volum scris de Jules Verne.

La cele mai multe chioşcuri din zona Spitalului Judeţean în doar în câteva minute cărţile s-au epuizat.

„Vreau să cumpăr toate volumele pentru nepoţii mei. Jules Verne este un autor extraordinar iar operele sale nu ar trebui să lipsească din biblioteca nici unei familii care are copii", ne-a declarat Ionel Rapotan (62 de ani), pensionar.

Au fost însă şi chioşcuri unde ziarul cu carte a ajuns foarte târziu, din cauza nămeţilor. Este şi cazul chioşcurilor din apropierea Tribunalului.

„Aştept să ajungă ziarul şi cartea, stau de mai bine de jumătate de oră, dar întârzie din cauza zăpezii. Nu plec de aici până nu pun mâna pe carte. Le iau pentru fratele meu, vreau să le aibă pe toate. Eu în copilărie nu aveam de unde să le cumpăr, luam cărţile lui Jules Verne de la bibliotecă, măcar el să le aibă, să le recitească de câte ori vrea", a declarat Tănăsescu Cătălin, de 32 de ani.

Matinalii - cei mai norocoşi!

Pentru a doua săptămână consecutiv, focşănenii s-au trezit foarte devreme pentru a-şi procura de la chioşcurile de ziare din municipiu primul volum al romanului „Insula misterioasă", distribuit astăzi gratuit cu ziarul „Adevărul". Ziarele s-au epuizat la fel de repede ca şi la Galaţi. Vânzătoarele de la chioşcuri spun că dacă ar fi primit fiecare câte 500 de exemplare le-ar fi epuizat pe toate.

„Sunt cărţile copilăriei mele. Eram îndrăgostit de scrierile lui Jules Verne, aşa că nu aveam cum să ratez această ocazie să le procur pentru familia mea", ne-a spus Florin Măgureanu.

Începând cu volumul al doilea al aceluiaşi roman, care va apărea pe 27 ianuarie, preţul unui exemplar din "Colecţia Jules Verne" va fi de 10,99 lei.
Şi buzoienii s-au trezit cu noaptea în cap pentru a prinde cel de-al doilea volum Jules Verne - "Insula misterioasă, distribuit gratuit cu ziarul Adevărul. Buzoienii s-au aşezat la coadă pentru a cumpăra volumul, dar şi de această dată cel mai bine au funcţionat listele şi programările.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite