Avocatul lui Boldea: "Clientul meu este nevinovat. Vom cere mutarea dosarului de la DIICOT Galaţi la Bucureşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avocatul George Moloman
Avocatul George Moloman

Miercuri seară, la ieşirea din sediul DIICOT, avocatul deputatului gălăţean, George Moloman, a declarat că s-au discutat chestiuni procedurale şi că i-au fost prezentate clientului său faptele pentru care este învinuit.

"I s-au prezentat toate faptele pentru care este învinuit, în drept şi fapt. După ce i s-a citit această punere în mişcare a acţiunii penale, bineînţeles că am solicitat un termen prin care să ne pregătim apărarea. Ne va anunţa domnul procuror telefonic când se va stabili termenul", a declarat Moloman, răspunzând unei întrebări referitoare la audierile de miercuri după-amiază, din sediul DIICOT Galaţi.

George Moloman a mai spus că, la solicitarea clientului său, a fost depusă o cerere prin care s-a cerut ca dosarul să fie preluat de structura centrală.

"Ne gândim la o strategie de apărare, iar clientul meu susţine că este nevinovat", a mai declarat avocatul George Moloman la ieşirea din sediul DIICOT Galaţi.

CITEŞTE ŞI

Deputatul Boldea, cercetat şi de ANI, pentru fals în declaraţii. El nu şi-a trecut firmele în declaraţia de avere

Mihai Boldea, primele declaraţii după predare: "Nu am fugit! Vin în ţară să mă apăr!"

INTERVIU „Mă întreb dacă n-ar trebui să se teamă că se poate trezi acuzat de spălare de bani oricare român care a primit o donaţie”

Baroul a decis: deputatul Mihai Boldea a fost suspendat din avocatură pe termen nelimitat

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite