La ancheta privind fabrica ilegală de ţigări de la Galaţi a participat şi SRI. Au fost reţinute 26 de persoane, printre care şase bulgari şi un neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajele din fabrica de ţigări clandestină
Utilajele din fabrica de ţigări clandestină

Investigatorii au dezvăluit că ancheta durează de mai bine de cinci luni, răstimp în care fabrica ilegală de ţigări a fost sub supraveghere, inclusiv cu sprijinul SRI, 24 de ore din 24. S-a acţionat doar în momentul în care toate probele au fost puse cap la cap.

Ancheta privind fabrica ilegală de ţigări de la Tirighina, un poliţiştii şi procurorii au descins în forţă joi, scoate în evidenţă amănunte extrem de interesante despre acest caz.

Astfel, pe parcursul a aproape cinci luni,  poliţiştii de frontieră gălăţeni, cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii (S.R.I.), au monitorizat 24 de ore din 24 de ore această locaţie, maşinile şi persoanele care se deplasau în zonă, pentru aprovizionare cu materie primă şi alimente, preluarea mărfii şi distribuţie.

Până la urmă, s-a stabilit că 26 de persoane din cele 43 audiate fac parte din grupul infracţional. Dintre acestea, 19 sunt cetăţeni români, 6 sunt cetăţeni bulgari, iar unul este cu dublă cetăţenie -  moldovenească şi germană. Indivizii au vârstele cuprinse între 25 şi 53 de ani.

CITEŞTE ŞI

Captură record de ţigări de contrabandă la Galaţi. Aproape 14 milioane de ţigări au fost confiscate dintr-o fabrică ilegală FOTO

UPDATE Mafioţii din Galaţi şi-au ţinut câteva luni angajaţii prizonieri în fabrica ilegală de ţigări!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite