UPDATE Mafioţii din Galaţi şi-au ţinut câteva luni angajaţii prizonieri în fabrica ilegală de ţigări!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajele din fabrica de ţigări clandestină
Utilajele din fabrica de ţigări clandestină

Oamenii respectivi, a căror identitate nu a fost deocamdată dezvăluită de către anchetatori, au trăit vreme de câteva luni în condiţii asemănătoare sclaviei. Ei nu aveau voie să părăsească hala în care lucrau, unde avea amenajate paturi, cantină şi  WC-uri.

Gruparea infracţionala era extrem de bine organizată, hala în care se produceau ţigările fiind transformata într-un adevărat laborator clandestin în care accesul era permis doar lucrătorilor ce participau efectiv la procesul de producţie.

CITEŞTE ŞI

Captură record de ţigări de contrabandă la Galaţi. Aproape 14 milioane de ţigări au fost confiscate dintr-o fabrică ilegală FOTO

La ancheta privind fabrica ilegală de ţigări de la Galaţi a participat şi SRI. Au fost reţinute 26 de persoane, printre care şase bulgari şi un neamţ

Acestora le era restricţionată total ieşirea din acest laborator, deoarece capii grupării se temeau că ar putea exista scurgeri de informaţii.

În interiorul halei geamurile au fost camuflate şi au fost amenajate birouri, dormitoare cât şi grup sanitar. Hrana era asigurată de către alţi membrii ai grupării, care aplicau legea „omertei" (tăcerii). Ei mergeau o singură dată, în jurul prânzului, la un magazin alimentar din oraş, iar în intervalul orar 12.00-13.30 cumpărau şi aduceau alimentele.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite