Fostul bucătar al lui Nicuşor Ceauşescu: „Era un mare beţiv. Nu-i ajungea un kil' de whisky pe zi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţeanul Nicu Sârbu a fost o vreme bucătarul lui Nicuşor Ceauşescu şi povesteşte că juniorul clanului Ceauşescu avea dese escapade bahice şi sexuale.

Citiţi şi:

Fostul bucătar al lui Nicuşor Ceauşescu: "Dacă ar fi trăit în zilele noastre, Nicuşor ar fi fost o beizadea de bani gata"

Fostul bodyguard al lui Ceauşescu: "Dacă nu fugea cu elicopterul, nu-l omorau"

Povestea incredibilă a artistului care a cântat pentru Nixon, Ceauşescu şi Gheorghiu-Dej

Ospătarul preferat al lui Ceauşescu a murit cu un „cec” de 500.000 de dolari în buzunar

EXCLUSIV Ospătarul favorit al lui Ceauşescu a fost băgat în pământ de procese


Pe Nicu Sârbu l-am cunoscut la una din fabricile de preparate din carne din Galaţi. Este maistru mezelar şi îşi aminteşte cu plăcere de perioada cât a lucrat la Sibiu, la gospodăria judeţenei de partid.

Dom'le, vă spun cu mâna pe inimă, mi-a plăcut acolo. Vreo trei luni am lucrat chiar pentru Nicuşor Ceauşescu. Am fost în echipa de bucătari care îi pregăteau masa. Nu pot să zic că era pretenţios la mâncare, dar nu puteai să-i pui în farfurie orice. Am fost de faţă când i-a aruncat farfuria în cap unui chelner, pe motiv că friptura era cam grasă", povesteşte Nicu Sârbu.

Despre aventurile bahice ale lui Nicuşor, gălăţeanul are amintiri foarte clare. „Frate, rupea ăsta cu băutura! Când se punea pe băut, era greu de oprit. Nu-i ajungea un kil' de whisky pe zi. De obicei bea singur. Lua sticla şi paharul şi rădea tot. Dar îmi amintesc şi de momente când veneau pe la el tot felul de prieteni. Dansau mâncau, petreceau. Nicuşor se făcea franjuri de fiecare dată", povesteşte fostul bucătar.

Nicu Sârbu îşi mai aminteşte că în anturajul lui Nicuşor se vânturau tot fel de vedete ale acelor vremuri. „Veneau la el tot fel de gagici care apăreau la televizor. Veneau şi la petreceri, cu mai multa lume, dar şi singurele. Din ce am înţeles eu, avea oameni pe care îi trimitea special să le convingă pe fete că daca îi intră în aşternut au şanse să promoveze", povesteşte Nicu Sârbu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite