Fostul bucătar al lui Nicuşor Ceauşescu: "Dacă ar fi trăit în zilele noastre, Nicuşor ar fi fost o beizadea de bani gata"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Sârbu a fost o vreme bucătarul lui Nicu Ceauşescu
Nicu Sârbu a fost o vreme bucătarul lui Nicu Ceauşescu

Nicu Sârbu, fostul bucătar al lui Nicuşor Ceauşescu spune că nu l-a auzit niciodată făcând politică pe fiul dictatorului. "Era ca la teatru. Cât era pe scenă, făcea pe liderul comunist. Când era acasă se transforma într-un om pasionat de plăcerile vieţii. Adevărata lui faţă era cea de petrecăreţ "

Gălăţeanul Nicu Sârbu, a fost pentru o vreme în echipa de bucătari a lui Nicuşor Ceauşescu. Omul ne-a povestit, în exclusivitate, câteva lucruri despre viaţa de sub comunism a fiului dictatorului.

"S-au spus foarte multe despre acest băiat. S-au spus multe lucruri adevărate, dar şi o grămadă de minciuni. Era petrecăreţ. Da! Asta ştie tot omul. Dar i s-au pus în cârcă treburi legate de politică de care el era străin. Vă spun sigur: el nu avea prea multă treabă cu politica. Era ca un fel de actor: una spunea şi alta făcea", povesteşte Nicu Sârbu.

Fostul bucătar al lui Nicuşor, îşi aminteşte că mezinul cuplului dictatorial nu vorbea acasă niciodată despre politică. "El era un om de viaţă. Îi plăcea să trăiască. Noi, personalul, mai trăgeam cu urechea la ce vorbea cu invitaţii, că - de! - mai aflam una-alta. Niciodată nu l-am auzit vorbind cu cineva despre comunism, socialism sau alte prostii de astea. Era preocupat de muzică străină, de femei - îi plăceau la nebunie actriţele - de băuturi, de dans. Chestii d-astea, lumeşti!", povesteşte omul.

CITEŞTE ŞI:

Fostul bucătar al lui Nicuşor Ceauşescu: „Era un mare beţiv. Nu-i ajungea un kil' de whisky pe zi!"

Nicu Sârbu ne-a mai mărturisit că l-a auzit pe Nicuşor nu o dată certându-se cu Elena şi Nicolae Ceauşescu. "Îl certau că e petrecăreţ şi că nu e un exemplu pentru generaţia tânără. Dacă ar fi trăit în zilele noastre, cred că Nicuşor ar fi fost o beizadea. Un copil de bani gata cu maşini ultimul răcnet, cu droguri şi cu gagici. Aşa cum sunt o grămadă de copii de bani gata acuma", a mai spus Sârbu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite