Galaţi: Bătaie cu săbii ninja, la plaja Dunărea, între două clanuri interlope rivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reţinut şase dintre agresori, după o urmărire cu maşinile, ca-n filme, prin oraş. În portbagajele maşinilor a fost găsit un adevărat arsenal de arme albe.

Agenţii Poliţtiei Comunitare,din postul Plaja „DUNĂREA" au sesizat echipajul de intervenţie rapidă despre faptul că, în zona barierei de acces a autoturismelor în baza de agrement, este în desfăşurare un scandal între mai multe persoane care, s-au încăierat folosind obiecte contondente.

CITEŞTE ŞI

EXCLUSIV: Poliţiştii gălăţeni sunt acuzaţi că au sechestrat şi bătut un bărbat care este martor împotriva Mafiei prostituţiei

Ucigaşii interlopului Marian Ivan au fost condamnați la 35 de ani de puşcărie

Bătaie şi împuşcături în centrul Galaţiului. Două clanuri interlope şi-au reglat conturile în plină stradă (VIDEO)

În urma sesizării, agenţii de intervenţie s-au deplasat la faţa locului unde au fost întâmpinaţi de către mai mulţi tineri ce reclamau faptul că au fost agresaţi fizic, cu obiecte contondente, de către un alt grup format din 8 persoane.

Cei 8 agresori au intuit faptul că trebuia să sosească echipajul de intervenţie al Poliţie Comunitare, s-au urcat în autoturismul marca „Fiat Punto", cu numărul de înmatriculare GL-08-FTB şi au demarat în trombă, părăsind baza de agrement cu foarte puţin timp înaintea sosirii agenţilor. Folosind indiciile relatate de către persoanele agresate, agenţii de intervenţie au procedat la urmărirea autoturismului indicat, care se deplasa spre zona „Trecere bac".

Pentru a scăpa de urmărire, ocupanţii autoturismului au forţat intrarea pe Faleza Inferioară, continuând să ruleze cu viteză şi punând în pericol integritatea corporală a persoanelor ieşite la plimbare.

Echipajul de intervenţie i-a urmărit în continuare şi a reuşit să blocheze autoturismul, în faţa Restaurantului „NIC-NIC".

Deoarece nu mai aveau nici o ieşire, persoanele în cauză au părăsit autoturismul şi au fugit, cu intenţia de a dispărea în direcţia Biserici „Precista".
Agenţii au continuat urmărirea acestora şi au reuşit să reţină 6 din cei 8 scandalagii. Proprietarul autoturismului „Fiat Punto", cât şi un alt ocupant, nu au putut fi reţinuţi.

Persoanele reţinute au fost identificate ca fiind M. Tudorel de 27 ani, T. Sorin de 20 ani, B. Cristi de 19 ani, D. Marian de 22 ani, F. Conti de 16 ani şi B. Ovidiu de 20 ani, toţi din Galaţi.

Reveniţi la autoturism, în urma controlului, în portbagajul acestuia au fost găsite următoarele obiecte folosite în conflict: două săbii cu lungimi de 97 cm respectiv 63 cm; două bare metalice, o bâtă din lemn şi două bare din textolit, toate cu lungimi cuprinse între 73 cm şi 106 cm.

Au fost întocmite actele premergătoare infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri care, împreună cu persoanele în cauză şi obiectele corp delict, au fost predate lucrătorilor de la Srcţia Nr. 3 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite