Ucigaşii interlopului Marian Ivan au fost condamnați la 35 de ani de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti a respins apelurile declarate de Ionuţ Zăuşilă şi Ion Mocănelu, asasinii fostului cap al lumii interlope din Galaţi.

Citiţi şi:

EXCLUSIV Război pentru scaunul de şef al lumii interlope din Galaţi

Aceştia au fost condamnaţi la 17, respectiv 18 ani de închisoare de Tribunalul Teleorman şi au sperat că magistraţii le vor reduce pedepsele, dar nu s-a întâmplat aşa.

Marian Ivan a murit după ce a fost lovit de trei ori cu în cuţit în urma unei altercaţii cu cei doi bărbaţi în noaptea de 8 spre 9 iunie 2008.

Nici mama şi fiica lui Marian Ivan nu au avut câştig de cauză, instanţa de judecată luând decizia de a menţine daune morale şi materiale la care fuseseră obligaţi ucigaşii.

Mama lui Marian Ivan, Costa Zenovia, va primi100.000 lei ca daune materiale şi alţi 100.000 lei drept daune morale, precum şi suma de 1.000 lei cu titlu de prestaţie lunară.

Magistraţii au decis ca fiica fostului şef al lumii interlope gălăţene, Antonia Ivan, să primească de la Ionuţ Zăuşilă şi Ion Mocănelu suma de 150.000 lei ca daune morale şi 2000 lei pe lună până la majorat.

Cercetarea judecătorească a fost presărată cu numeroase incidente pe parcursul celor doi ani cât a durat procesul.

Iniţial, nici un avocat din Baroul Galaţi nu a dorit să îi apere pe interlopi de teamă să nu aibă de suferit din partea prietenilor lui Marian Ivan, pentru ca apoi instanţa să strămute procesul la Teleorman.

Martorii nu s-au prezentat

Şirul problemelor a continuat după ce martorii au refuzat să se prezinte la Tribunal pentru a fi audiaţi, iar în final Ionuţ Zăuşilă şi Ion Mocănelu s-au declarat nevinovaţi.

Hotărârea instanţei bucureştene poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite