Bătaie şi împuşcături în centrul Galaţiului. Două clanuri interlope şi-au reglat conturile în plină stradă (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răcnete, geamuri sparte şi focuri de armă au băgat spaima în gălăţenii care au fost martori la războiul dintre membrii a două clanuri gălăţene. Două grupări interlope s-au încăierat cu bâte, săbii, cuţite şi pistoale. Poliţia îi caută pe agresori.

În urma unui incident în trafic între două maşini, mai multe persoane s-au încăierat, ieri după-amiază, în plin centru al oraşului, pe strada Nicolae Bălcescu, aproape de hotelul Dunărea.
Tinerii au coborât din două maşini, una cu numărul GL-18 SOR şi una cu număr de Prahova şi s-au luat la bătaie. Persoane dintr-o a treia maşină s-au implicat aproape imediat în conflict, ajungându-se la o bătaie la care au participat 12 persoane.


Martorii susţin că au văzut bâte, săbii şi cuţite, iar la un moment dat chiar s-au auzit şi focuri de armă, cel puţin o persoană fiind rănită.
„Erau două găşti care s-au întâlnit aici şi s-au bătut. Au început să se fugărească pe aici printre maşini. Am auzit şi focuri de armă, s-a auzit poc, poc", a spus Anica Ştefan, martor la tot scandalul.


Poliţiştii au găsit la faţa locului un tub de cartuş, iar în momentul de faţă se fac cercetări pentru a se vedea de la ce tip de armă provine.
„Eram în maxi-taxi în acea zonă când s-a întâmplat. Aveau bâte, cuţite şi pistoale. Ţi-e şi frică să mai ieşi pe stradă. Fluturau armele fără nici o jena. În mijlocul străzii i-a dat unuia cu un cuţit în cap", a povestit Laura pe site-ul galati.adevărul.ro.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au identificat trei persoane şi au ridicat una dintre maşini. Este vorba de un autovehicul marca Audi, cu parbrizul şi geamuri laterale sparte, abandonat de către cei implicaţi în scandal.

„Am văzut că s-au luat la bătaie mai mulţi bărbaţi chiar aici. Se băteau cu bâte şi cuţite. Unul dintre ei a fost lovit cu un cuţit şi fugea pe aici printre maşini. M-am speriat, tremur şi acum", a declarat o altă femeie care a văzut ce s-a întâmplat.

Unul dintre scandalagii a ajuns la spital cu o rană la cap, a fost trimis de la Urgenţe la secţia de Neurochirugie, unde nu a mai ajuns, speriat de apariţia echipajelor de poliţie.


Poliţiştii au organizat filtre, reuşind să dea şi peste celelalte două maşini, una fiind interceptată pe Faleză şi cealaltă la ieşirea din oraş.
„În baza sesizării primite, poliţiştii secţiei 1 s-au deplasat la faţa locului şi în urma primelor investigaţii şi cercetări au fost identificate patru persoane care au fost duse la sediul secţiei pentru cercetări. Îi căutăm şi pe ceilalţi", a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite