Sorina Plăcintă a intrat în PNL. Ea îi spune premierului Ponta să nu se îmbete cu gustul victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorina Plăcintă a plecat la PNL
Sorina Plăcintă a plecat la PNL

Senatorul de Vrancea a anunţat în plenul Parlamentului că părăseşte grupul PDL penru a activa în PNL.

Începând de astăzi, senatorul Sorina Plăcintă se va alătura grupului parlamentar PNL.

Trecerea acesteia la PNL nu este surprinzătoare, după ce se ştie că anunţase acest lucru încă de la trecerea moţiunii de cenzură prin care a căzut Guvernul Ungureanu.

Senatorul de Vrancea Sorina Plăcintă s-a căsătorit în secret

Atunci, senatorul Sorina Plăcintă a fost filmată plângând pe băncile Parlamentului şi i-a certat pe ziarişti că "i-au intrat cu piciorele" în viaţa de familie, făcând aluzie la faptul că s-au scris minciuni despre "odrasla"sa, condamnată anul acesta pentru tentativă de omor.

Senatorul PNL Puiu Haşoti a declarat că deputatul de Vrancea Nici Săpunaru a fost cel care i-a adus la cunoştinţă că Sorina Plăcintă s-a hotărât să activeze în grupul PNL, fiind purtate discuţii mai demult despre acest lucru.

Într-o postare de astăzi de pe blogul personal Sorina Plăcintă a făcut o radiografie a alegerilor locale de duminică.

Plăcintă de la stat pentru doamna senator


"Eu cred ca alegerile locale de anul acesta ne arata noua, politicienilor de dreapta, o radiografie foarte exacta a felului in care am fost perceputi atata timp cat am fost la putere. Inainte de a va impartasi felul in care citesc eu lectia votului de duminica, permiteti-mi sa le multumesc tuturor celor care s-au dus la urne si au ales.

Faptul ca interesul pentru alegeri a crescut fata de ultimele scrutinuri demonstreaza clar ca oamenilor le pasa. Si asta e bine! Asadar, multumesc ca puneti umarul in acest fel la mersul acestei cetati care trece prin timpuri grele!

Sorina Plăcintă îşi asumă eşecul patinoarului de la Focşani, comparându-l cu gazonul pus de Oprişan pe Naţional Arena

Cand am intrat in Parlament credeam ca niciun obstacol nu va sta in calea proiectelor noastre. A venit criza si, prinsi intre administratie si politica, am pierdut contactul cu pamantul si, mai grav, ne-am pierdut unitatea. Am facut multe lucruri bune si multe greseli. La primul capitol voi puncta faptul ca am reusit sa mentinem economia pe linia de plutire.

Si asta nu e putin lucru, uitati-va in jur, priviti spre Grecia! La capitolul greseli, cea mai mare dintre acestea a fost ca ne-am pierdut smerenia in fata oamenilor. Le-am taiat veniturile, pentru ca altfel nu se putea, dar n-am fost alaturi de ei. Nu am stiut sa fim solidari cu adevarat cu cei carora le ceream sacrificii in fiecare zi. Iar in interior nu ne-am mai sprijinit, nu ne-am mai ascultat, nu am fost unul pentru toti si toti pentru unul. Am fost fiecare cu ambitiile si frustarile lui.

Am lasat sa vorbeasca in numele nostru oameni care nu ne reprezentau. Am primit cu aroganta plecarile unora dintre cei mai buni si vechi colegi de-ai nostri. Gestul lor a fost interpretat ca tradare si nu ca semnal de alarma. In absenta unui lider puternic, am evoluat fiecare pe culoarul lui. Si, la fel de grav sau mai grav, n-am crescut lideri. Iar cand a venit ziua judecatii, oamenii ne-au sanctionat si bine au facut! Pentru multi dintre noi poate ca e mai bine sa urmeze o perioada de reflectie, de intelepciune, de modestie, pentru dreapta insa nu e bine deloc sa stea deoparte.

Premierul Ponta ar fi bine sa nu se imbete cu gustul victoriei si sa fie constient ca, in ciuda doctrinei pe care o reprezinta, mediul de afaceri asteapta tot masuri curajoase, nu populiste. Daca va renunta la cota unica si nu va continua masurile de reforma nu numai soarta lui si a uniunii pe care o conduce se va prabusi ci si noi toti, cu economia in brate. Alternanta la putere e un proces normal, democratic. Alternanta la solutiile bune nu este insa un proces benefic. Raman increzatoare insa ca vom sti sa razbim prin aceste vremuri tulburi", scrie Plăcntă pe blogul personal.

Sorina Plăcintă a plâns în parlament şi a spus că va vota moţiunea de cenzură

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite