UPDATE Senatoarea Sorina Plăcintă nu a mai votat moţiunea. Ea a plâns în Parlament că o doare burta iar Oprişan i-a alinat durerea spunându-i că o aşteaptă în USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorina Plăcintă
Sorina Plăcintă

Aceasta s-a supărat pe ziarişti, reproşându-le că i-au discreditat familia.

Update. După ce a declarat că votează moţiunea, Sorina Plăcintă a părăsit Parlamentul şi nu a mai venit să-şi exprime opţiunea de vot.

Senatoarea PDL de Vrancea Sorina Plăcintă a izbucnit de mai multe ori în lacrimi în plenul Parlamentului.

Încă de dimineaţă, despre Sorina Plăcintă s-a spus că şi-a negociat trecerea în PNL, astfel că în momentul în care lângă ea s-a aşezat Elena Udrea a izbucnit în plâns.

Sorina Plăcintă îşi asumă eşecul patinoarului de la Focşani, comparându-l cu gazonul pus de Oprişan pe Naţional Arena

Acestea au vorbit timp de zece minute, timp în care Sorina Plăcintă a spus de mai multe ori "nu mai pot", iar apoi  a părăsit sala de plen, declarând că va vota moţiunea.

Plăcintă de la stat pentru doamna senator

Întrebată de ce plânge, ea a răspuns că o doare burta şi că s-a săturat de ceea ce scrie presa despre viaţa ei de familie, în sprecial despre fiul ei, condamnat recent.

Aflat în Parlamentul, vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, a spus că este alături de Sorina Plăcintă şi că o aşteaptă în USL. "Eu afirm şi înţeleg disponibilitatea doamnei senator Sorina Plăcintă de a se alătura USL. Nu este genul ei să plângă, înseamnă că sunt presiuni foarte mari asupra dumneaei", a declarat Marian Oprişan, care timp de patru ani a purtat un adevărat război cu senatorul de Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite