Oprişan îi ţine partea lui Bacinschi în legătură cu modul cum a făcut deszăpezirea în Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Cuza Vodă
Strada Cuza Vodă

Preşedintele Consiliului Judeţean spune că dacă ar fi fost instituită starea de urgenţă, aşa cum a cerut, Primăria Focşani ar fi putut contracta utilajele necesare degajării zăpezii.

Foarte dur cu cei de la Drumuri Naţionale, pe care îi acuză de incompetenţă în deszăpezirea drumurilor, Marian Oprişan nu are însă acelaşi punct de vedere în privinţa modului cum se face, sau mai bine zis nu se face, deszăpezirea în Focşani.

La trei zile după ce s-a oprit ninsoarea, străzile din Focşani arată la fel de înzăpezite, iar graţie comercianţilor trotuarele din faţa magazinelor lor au fost curăţate. Primăria Focşani, care este responsabilă de deszăpezire pare depăşită de situaţie pentru că nu dispune de utilajele necesare, iar locuitorii din cartierul Mîndreşti stau izolaţi de patru zile fără posibilitatea de a ajunge în oraş.

Cu toate acestea, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea crede că primarul a făcut ce a putut şi el.

Citeşte şi: Oprişan vrea stare de urgenţă în Vrancea

„Este complicat, pentru faptul că Primăria Focşani nu are utilaje. Dacă am institui starea de urgenţă, primăria ar fi putut contracta automat utilaje. Primarul se descurcă cum poate", a spus Oprişan despre situaţia din Focşani.

Ce a împiedicat însă Primăria Focşani să încheie un contract de deszăpezire cu o firmă profesionistă, aşa cum fac mai toate municipiile care se respectă din ţară? Credem că nu banii, pentru că pentru petrecerea de Revelion municipalitatea a găsit în buget 260.000 de lei să-i cheltuiască pe paranghelii, suma fiind similară cu cea pe care Consiliul Judeţean a angajat-o pentru deszăpezirea tuturor drumurilor judeţene din Vrancea.

GALERIE FOTO: Focşaniul în nămeţi

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite