Lovitură de teatru: Criminalul preotului din Focşani va fi scos de sub urmărire penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentin Puşcoiu suferă de schizofrenie paranoidă şi nu are discernământ. Concluzia a fost pusă de medicii legişti de la "Mina Minovici"

În urma raportului de expertiză psihiatrică medico-legală, efectuat la Institutul Mina Minovici, medicii au concluzionat că Florentin Puşcoiu, în vârstă de 30 de ani, ucigaşul preotului Tudor Marin, suferă de schizofrenie paranoidă.

Prin urmare, acesta nu va putea răspunde penal pentru fapta sa şi va fi scos de sub urmărire penală. Cel mai probabil, Puşcoiu va fi internat într-un ospiciu.

Florentin Puşcoiu, în vârstă de 30 de ani, din Focşani, a fost reţinut pe data de 16 iunie, pentru crima comisă asupra preotului Tudor Marin.

Preotul Tudor Marin de la Biserica din Piaţa Unirii a municipiului Focşani a fost înjunghiat şi a decedat la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa.

Imediat după săvârșirea crimei, atacatorul a fugit de la locul faptei, iar poliţiștii din Focșani și-au petrecut întreaga după-amiază și seară căutându-l.

Puşcoiu a fost ridicat de la el de acasă, dintr-un apartament aflat în Carierul Sud, fără să opună rezistenţă. El şi-a recunoscut fapta.

Când a fost scos din apartament, Florentin Puşcoiu a spus următoarele cuvinte: „A fost ordinul Domnului! Nu-mi pare rău ce s-a întâmplat".

Focşaniul în stare de şoc! Preotul Tudor Marin fost înjunghiat mortal în biserică. Criminalul a fost prins FOTO-VIDEO

Pelerinaj la biserica unde a fost ucis preotul Tudor Marin GALERIE-FOTO

Criminalul preotului Marin a fost reţinut VIDEO

154 de poliţişti şi 28 de jandarmi au conlucrat pentru prinderea ucigaşului preotului Tudor Marin

Criminalul preotului Marin, un şofer „religios" cu inteligenţă peste medie

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite