Craiova: UPDATE / Procurorii l-au chemat pe primarul Craiovei la DNA Piteşti. Solomon: „Mă filmaţi ca la puşcărie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorul DNA a ieşit din Primăria Craiova cu o cutie sigilată
Procurorul DNA a ieşit din Primăria Craiova cu o cutie sigilată

Procurorii DNA Piteşti şi-au dat astăzi întâlnire cu primarul Craiovei, Antonei Solomon, în biroul său din clădirea municipalităţii.

Craiova: Solomon: „Mă aşteptam să fiu chemat la DNA. E o plângere făcută de Mititelu sau de Nedelescu“

Procurorii de la sediul teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie au fost văzuţi ieşind din primărie cu o cutie de carton sigilată, pe care au depus-o într-o maşină marca Dacia Logan cu numere de Argeş (foto jos).

Primarul Solomon: „Nu am fost citat de către DNA“

Procurorii au vizitat astăzi şi casa lui Antonie Solomon din comuna Leamna, dar şi apartamentul său din Craiova, de unde au ridicat, de asemenea, probe, pe care le-au dus direct la Piteşti.

Primarul Antonie Solomon a părăsit şi el sediul primăriei, fără a da explicaţii.

Procurorii DNA au plecat cu dovezile la Piteşti

Urât din partea voastră! Mă filmaţi, mă fotografiaţi ca la puşcărie”, le-a transmis Solomon ziariştilor aflaţi în faţa Primăriei.

Edilul-şef al Băniei a plecat în trombă cu maşina Logan a municipalităţii, vădit iritat de prezenţa jurnaliştilor.

În această după-amiază, Antonie Solomon (foto) este aşteptat la sediul teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a răspunde întrebărilor procurorilor.

Primarul Craiovei este deja în drum spre Piteşti, unde va fi audiat. „Nu ştiu dacă cei de la DNA au venit ca urmare a unei plângeri făcute de cineva, au venit strict pentru persoana mea. Mi-au solicitat contractele de închiriere a magazinelor deţinute de familia mea, contractele apartamentelor vândute şi multe alte documente privind averea mea. Astăzi mă voi duce şi eu la DNA Piteşti să văd despre ce este vorba. Sper ca DNA să-şi facă treaba“, a spus Solomon în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Craiova.

image

Vom reveni cu amănunte.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite