Antonie Solomon: „Îl voi propune pe Traian Băsescu pentru titlul de cetăţean de onoare al Craiovei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Antonie Solomon a declarat joi seara, în cadrul unei emisiuni TV de la un post local, că le va conferi titlul de cetăţean de onoare preşedintelui Traian Băsescu, fostului ministru Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintelui Ford Europa, John Fleming, pentru contribuţia adusă la venirea Ford în Cetatea Banilor.

"M-am gândit să le confer de zilele oraşului titlul de cetăţeni de onoare ai Craiovei domnului preşedinte Traian Băsescu şi domnului John Fleming pentru faptul că Ford a venit să investească la Craiova şi nu a închis fabrica în vremurile astea de criză economică", a  declarat primarul la un post local de televiziune.

"Am să-l propun şi pe Călin Popescu Tăriceanu că şi dumnealui a avut un merit în venirea Ford la Craiova", a mai spus Solomon recent întors în funcţia de primar a Băniei.

Titlurile de cetăţean de onoare ar putea fi acordate în octombrie, cu ocazia Zilelor Municipiului Craiova.

image

Click pe poze pentru FOTOGALERIE cu priam vizită a lui Solomon pe şantierul pasajului suprateran de la kilometrul zero al Băniei

Citeşte şi:

Antonie Solomon se întoarce în funcţia de primar al Craiovei ! Curtea de Apel Galaţi a respins recursul procurorilor

Solomon: „Primul drum îl fac la Cârna, la părinţii mei“ Află când se întoarce la primărie!

FOTOGALERIE Ultimele 16 luni din viaţa lui Antonie Solomon: arestarea, procesul, eliberarea, nunta şi întoarcerea la primărie

FOTOGALERIE Solomon, prima vizită pe şantierul pasajului suprateran: „Proiectul e în întârziere cu două luni!“

Edilul Solomon are interzis la secretară

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite