FOTOGALERIE Solomon, prima vizită pe şantierul pasajului suprateran: „Proiectul e în întârziere cu două luni!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Antonie Solomon a făcut prima vizită pe şantierul de la kilometrul zero. După o discuţie cu constructorii, edilul a anunţat că lucrările sunt în întâziere, urmând ca firmele să încerce să recupereze pe parcurs.

Antonie Solomon a mers să viziteze şantierul pasajului suprateran din Valea Vlăicii, în a doua zi de muncă de la revenirea în primărie. Alături de funcţionari ai municipalităţii şi managerul de proiect, Laurenţiu Diaconu, edilul a stat de vorbă cu reprezentanţii firmelor constructoare, la intersecţia bulevardului Calea Bucureşti cu strada Unirii.

image

Click pe poze pentru FOTOGALERIE cu vizita primarului !

„Este pentru prima dată când ajung în centru şi la acest pasaj suprateran, care este unul dintre proiectele din Planul Integrat de Dezvoltare a muncipiului Craiova. Termenul de finalizare este 28 mai 2012. Asta înseamnă că n-a mai rămas mult, dar ritmul în care se munceşte e mai la ralanti. Adică au avut probleme şi sunt două luni de recuperat. Acum trebuia să fi ajuns în faza în care să se vadă picioarele de susţinere ale acestui pod“, a declarat Solomon.

Potrivit primarului, lucrările pot fi readuse în grafic, în prezent lucrându-se la un plan în acest sens. „Eu le-am spus constructorilor să pregătească o estimare la ce se întâmplă şi în 10 zile vom certifica dacă se ţin de promisiuni, dacă se poate recupera timpul pierdut“, a mai spus edilul-şef.

Află mâine din ce motive au întârziat lucările, din

image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite