Sancţiunea şefului de secţie de la Spitalul de Boli Infecţioase va ajunge pe masa comitetului director. Află despre ce este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova. Foto: Arhivă.
Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova. Foto: Arhivă.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Craiova spune că decizia privind sancţiunea unui şef de secţie urmează fie validată de comitetul director.

Conferenţiar doctor Iulian Diaconescu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova, spune că măsura privind sancţionarea doctorului Paul Gingă, şeful Secţiei Pneumologie I, a fost propusă de către directorul medical şi mai are de trecut o etapă. "Directorul medical a analizat raportul comisiei de etică şi a propus sancţiunea medicului şef de secţie cu 10% timp de o lună. Sancţiunea nu a fost încă validata de Comitetul director", a informat managerul unităţii spitaliceşti.

Doctorul Paul Gingă, şeful Secţiei Pneumologie I din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova, a fost anunţat că urmează să fie sancţionat cu 10% din salariu, timp de o lună, după ce un tânăr tratat de tuberculoză în secţia sa a murit.

Află de AICI ce spune medicul despre această măsură:

Sancţiune pentru şeful unei secţii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Află ce spune doctorul despre această măsură!

EXCLUSIV Alte dezvăluiri în cazul morţii suspecte din spital, făcute de un şef de secţie: "Nu e adevărat că bolnavul ar fi murit. Nu s-a luat nicio măsură"

EXCLUSIV Şeful secţiei unde a fost tratat un tânăr care a murit: "Am greşit. Sunt vinovat că nu m-am băgat cu picioarele în saloanele doctorului să văd ce face el acolo"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite