Colegi ai fostului poliţist din Craiova care şi-a executat familia: „Era un tip retras, nu foarte sociabil în afara serviciului“ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nelu Gruia, fostul şef al Biroului Arme, Expozivi, Muniţii şi Substanţe periculoase din cadrul IPJ Dolj, este descris de colegii de la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi drept „un tip calm şi foarte retras“.

Claudiu Cucu, fost ofiţer MAPN şi membru al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi spune că Nelu Gruia a fost un profesionist în domeniul său şi că nu era foarte sociabil în afara serviciului.

„Era un profesionist, un om vertical şi moral. Am fost şcocat de vestea din această dimineaţă. Nu am auzit vorbindu-se de el că ar avea un comportament neadecvat. Cât timp a fost şeful Biroului de Arme a dat dovadă de integritate morală. Nu ştim ce motiv ar fi putut să aibă, creierul uman este încă neexplorat“, susţine Claudiu Cucu.

FOTOGALERIE: VEZI PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI DIN CRAIOVA !

Acesta mai spune că Nelu Gruia sigur deţinea un pistol pentru că legea 295 le permite foştilor angajaţi ai structurilor MAI să deţină arme letale chiar şi după ce ies la pensie. „Armă de vânătoare vă daţi seama că avea pentru că era şeful asociaţiei“, a mai spus Claudiu Cucu.

image

FOTOGALERIE CU SOŢII GRUIA ŞI SANDRA, FIICA LOR, AFLATĂ LA TERAPIE INTENSIVĂ

Nelu Gruia, directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi ( AJVPS) Dolj, fostul şef al biroului Arme, Explozibili și Substanțe Toxice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dolj, şi-a împuşcat azi-noapte soţia şi fiica, după care a încercat să îşi pună capăt zilelor. Soţia sa a decedat, iar fiica se află internată la Terapie Intensivă în stare gravă. Poliţistul a fost şi el transportaţ de urgenţă la Spitalul Judeţean din Craiova. 

image

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL TRAGEDIEI !

În casa familiei Gruia de pe strada Preciziei se afla la momentul crimei şi fiul lui Nelu Gruia. Potrivit ultimelor informaţii, băiatul suferea de un handicap, fiind de foarte multe ori internat în spital pentru diverse operaţii.

Citeşte şi:

Colegi ai fostului şef al biroului Arme Dolj: „Era un tip retras, nu foarte sociabil în afara serviciului"

Soţia poliţistului care şi-a executat familia era profesoară de română în Craiova şi împlinise 51 de ani duminica trecută

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite