Starea medicului cu tumoră pe creier se înrăutăţeşte: bolnava abia reuşeşte să audă câteva sunete şi vede doar cu un ochi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul rezident din Craiova care are o tumoră uriaşă pe creier se simte tot mai rău: abia mai vede cu un ochi, auzul este grav afectat iar durerile l-au ţintuit la pat. Specialiştii spun că tânăra trebuie operată de urgenţă mâine.

Florentina Vana (27 de ani), care în această lună a aflat că are pe creier o tumoră de 5 centimetri care îi pune viaţa în pericol, se simte tot mai slăbită. De ieri, tânăra aude foarte greu şi abia reuşeşte să vadă cu un ochi. Florentina ne-a spus că are dureri groaznice la nivelul capului şi că nopţile au devenit un chin, din cauză că nu poate adormi. "Suport destul de greu durerile, abia mai îmi pot simţi corpul. Parcă mi-a amorţit tot. Văd binişor cu un ochi, adică la vreo doi metri distanţă. Mai mult, zăresc obiectele, dar în ceaţă", ne-a mărturisit Florentina.

Tumoră de 5 centimetri pe creier

Florentina Vana (27 de ani), medic rezident pediatru la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, a aflat în această lună că are pe creier o tumoră de 5 centimetri. Tânăra trebuie operată de urgenţă în Germania în aceste zile, asfel riscă să intre în comă. Florentina se simte tot mai rău. Auzul şi văzul sunt slăbite, iar durerile de cap sunt tot mai chinuitoare. Specialiştii spun că trebuie pusă pe masa de operaţie în următoarele două zile, altfel poate intra în comă în orice moment.

Află de AICI cum au reacţionat reprezentanţii Bisericii la acest caz:

Mitropolia Olteniei, surdă la drama medicului rezident care abia mai vede: "Nu trebuie să ştie stânga ce face dreapta"

Costul intervenţiei pe creier de care Florentina are nevoie este de 50.000 de euro. Reporterii Adevărul au contactat autorităţile din sănătatea doljeană: managerii spitalelor, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică şi pe cei ai Mitropoliei Olteniei, pentru a le solicita să se implice în rezolvarea acestui caz.

Citeşte AICI reacţia colegilor de breaslă:

Autorităţile din sănătate, imune la drama colegei cu tumoră pe creier, care are zilele numărate

Cei care doresc să o ajute pe Florentina pot dona 10 euro, la numărul 0900 900 790, 5 euro la 0900 900 794 şi 2 euro la 0900 900 792. Conturi deschise la Banc Post, sucursala Olt, oras Slatina Cont IBAN RON RO36BPOS29007096064RON01   Cont IBAN EURO RO68BPOS29007096064EUR01 titular Vana Gheorghe.

Dă clic AICI pentru a vedea pe cine a sensibilizat acest caz:

Cum dau săracii clasă bogaţilor: o şomeră a donat 8 lei medicului cu tumoră pe creier

Află de AICI cum încearcă părinţii Florentinei să-şi salveze fata:

Şi-au scos la vânzare apartamentul, ca să-şi salveze fata care abia mai aude cu o ureche

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla câţi bani au adunat familia şi prietenii, pentru ca Florentina să poată fi operată.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite