INCREDIBIL: VIDEO/ Un bărbat a fost snopit în bătaie, în plină stradă, de un şofer nervos că pietonul i-a tăiat calea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Ionete din Filiaşi se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce primit mai multe lovituri de la un conducător auto din Târgu Jiu, supărat că pietonul nu circula regulamentar. 

Citeşte şi:

VIDEO Prins la volan cu alcoolemie de 1,72 mg/l în aerul expirat, adică 3,5 la mie în sânge

UPDATE, ora 16.55

Victima avea o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur in aerul expirat. Agresorul se grăbea să ajungă la spital unde îi născuse soţia.

Victima a fost dusă la audieri                                              Adrian Cilibiu, agresorul

image
image

UPDATE, ora  15:00

Victima a fost adusă la secţia 1 de Poliţie pentru a depune plângere împotriva agresorului. Marian Ionete a declarat că şoferul a coborât din maşină şi l-a luat la bătaie. „A sărit cu pumnii pe mine. Nu am mai apucat sa spun nimic. M-am trezit plin de sânge la spital. Voi depune plângere împotriva agresorului“, a spus bărbatul

Victima a depus plângere la poliţie

image

UPDATE, ora 14:30

Agresorul le-a declarat poliţiştilor că a vrut să îi aplice victimei o corecţie. Supărat că maşina i-a fost avariată, agresorul s-a dus jos din maşină şi i-a dat o palmă bărbatului. Potrivit martorilor, acestia i-ar fi dat şi câţiva pumni.

Bărbatul a căzut la pământ, s-a lovit la cap şi a fost dus la spital cu un traumatism cranio-cerebral.

CLICK AICI: Craiova: Împuşcături în trafic

Marin Ionete (52 de ani) era sub influenţa băruturilor alcoolice atunci când a încercat să traverseze neregulamentar strada. În acest moment se fac cercetări pentru a se stabili cu exactivate ce s-a întâmpalt. Şoferul este acuzat de vătămare corporală iar în funcţie de zilele de spitalizare vor fi luate măsurile impuse de lege.

Şoferul care l-a lovit pe bărbat

 

image
image

Martorii spun că bătrânul traversa neregulamentar pe strada Nicolae Titulescu  şi că şoferul încercase să-l evite. În acel timp, o maşină care venea din spate a atins uşor maşina conducătorului auto gorjean. Supărat că i s-a stricat maşina şi că bătrânul i-a încurcat planurile, şoferul târgujian a coborât din maşină, s-a îndreptat spre pieton şi l-a luat la bătaie. În câteva secunde, victima s-a prăbuşit la pământ. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă l-a transportat de urgenţă la Spitalul Nr. 1, pentru investigaţii. Medicii spun că are mai multe lovituri la nivelul capului şi a suferit un traumatism cranio-cerebral .

image

Acest caz nu este singurul care s-a petrecut în Craiova. Pavel Rentea, de 62 de ani (foto stânga sus), a fost lovit cu bestalitate de un şofer pentru că traversa strada prea încet. Victima se plimba împreună cu nepoţica, în zona Consul. Cosmin Drăgan a fost deranjat de faptul că bătrânul mergea prea încet, a coborât din maşină şi l-a luat la pumni pe bătrân, care a decedat la scurt timp, la spital. Anchetatorii au stabilit că este o legătură de cauzalitate între decesul survenit şi loviturile încasate.

Vezi video cu bărbatul bătut în trafic:

Află de AICI toate detaliile despre acest caz:

A murit, după ce a fost lovit în trafic

Nepoata bătrânului bătut de un şmecher cu BMW: "Să te fereşti de omu rău în ceruri, tae"

Agresorul a fugit de ochii presei şi nu a vrut să facă declaraţii cu privire la incident. Ba mai mult oamenii legii nu au vrut iniţial să spună unde este audiat. Ba la secţia 6, ba la secţia 1 din Craiova. În cele din urmă şoferul a fost dus la Poliţia Rutieră din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite