Craiova: Starea pilotului prăbuşit cu motodeltaplanul rămâne stabilă. Medicii i-au drenat tot sângele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Cincă (46 de ani), pilotul care s-a prăbuşit cu aparatul de zbor în localitatea vâlceană Drăgăşani, este în continuare sub monitorizarea medicilor.

Ioana Cincă (46 de ani), soţia pilotului, care lucrează ca inginer la Teatrul Liric "Elena Teodorini" ne-a spus, în această dimineaţă, că bărbatul este internat la Secţia de Terapie Intensivă şi că starea lui dă semne de îmbunătăţire. "Stau în permanenţă la spital, să fiu lângă el, să văd de ce are nevoie. Doctorii ne-au dat asigurări că vor face tot ce le stă în putinţă ca să-l vindece", a mărturisit femeia.

image

Doctorii spun că au drenat sângele bolnavului, că l-au stabilizat, l-au deconectat de la aparate şi că, cel mai probabil, săptămâna viitoare îl vor interna la Secţia de Chirurgie, pentru a-l opera. Specialiştii au anunţat că primele intervenţii le vor efectua la nivelul picioarelor, unde craioveanul are cele mai multe răni, după care urmează la mâini, unde îi vor pune tije.

Citeşte AICI toate detaliile accidentului aviatic de la Drgăgăşani:

Se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a prăbuşit cu aparatul de zbor

Apelul iniţiat de Adevărul are rezultate: pilotul prăbuşit cu aparatul de zbor este ţinut în viaţă cu sângele donat de olteni

Pilotul prăbuşit cu motodeltaplanul şi-a revenit. Donatorii de sânge i-au salvat viaţa

Pilotul prăbuşit cu motodeltaplanul nu mai are nevoie de sânge. Medicii l-au stabilizat şi l-au programat pentru operaţie

Doctorii susţin că nu e nevoie ca pacientul să fie transportat la spital în Bucureşti, pentru îngrijiri, şi că în Craiova au toate şansele să-l opereze cu succes. În cazul în care apare vreo situaţie neprevăzută care să-i pună în pericol viaţa, îl vor muta la un spital din capitală. Momentan, spun doctorii, nu este necesar acest transfer.

image

Tragedie cu două victime

Duminică, în jurul orei 16.00, un motodeltaplan în care se aflau două persoane s-a prăbuşit în Drăgăşani-Vâlcea, la scurt timp după decolare.

image

Pilotul, Ionel Cincă (46 ani), din Craiova, şi cea de-a doua persoană aflată în avionul de mici dimensiuni, Viorel Oanţă (43 ani), din Drăgăşani, au fost răniţi grav, prezentând politraumatisme. Motodeltaplanul executa un zbor demonstrativ. Martorii cred că motorul aparatului s-a oprit în zbor.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite